Αγορές

Τα καλύτερα meme coins για να αγοράσετε την επόμενη εβδομάδα


Όπως είναι λογικό, με τις εξελίξεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες ημέρες, ολοένα και περισσότεροι επενδυτές αναζητούν τα καλύτερα meme coins για να αγοράσουν την επόμενη εβδομάδα. Εμείς προβήκαμε σε μια ολοκληρωμένη έρευνα και ανάλυση αρκετών κρυπτονομισμάτων που παρουσιάζουν εξαιρετικές προοπτικές ανόδου.

Οι τρεις επιλογές στις οποίες καταλήξαμε είναι το Dogecoin20, το DogWifCat και το Smog Token.

Αγορά Dogecoin20

Με ποια κριτήρια εντοπίσαμε τα καλύτερα meme coins για την επόμενη εβδομάδα

Με το κλίμα της αγοράς crypto να είναι αρκετά ευνοϊκό για τα meme coins, προσπαθήσαμε να αναλύσουμε διάφορους παράγοντες πριν καταλήξουμε στις επιλογές που θα δούμε παρακάτω. Ένα βασικό κριτήριο είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν αυτή τη στιγμή εκ μέρους των επενδυτών.

Φυσικά δεν περιοριστήκαμε μόνο εκεί, αφού βασικός παράγοντας που εξετάσαμε είναι και η κοινότητα που έχει σχηματιστεί γύρω από αυτά. Άλλωστε, ένα από τα στοιχεία που οδηγεί σε μια ανοδική πορεία των meme coins είναι η κοινότητά τους και κυρίως το κατά πόσο ενεργή είναι στα κοινωνικά δίκτυα.

Τέλος, τον τελευταίο καιρό έχουμε δει μια έντονη στροφή σε meme coins που παρουσιάζουν ταυτόχρονα και χρησιμότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που στην πρώτη θέση κατατάξαμε το Dogecoin20, ένα meme coin με δυνατότητα πονταρίσματος για παθητικό εισόδημα.

Dogecoin20 – Ένα από τα καλύτερα meme coins με staking

dogecoin main hero

Το Dogecoin20 ($DOGE20) είναι ένα από τα νέα κρυπτονομίσματα στον χώρο, το οποίο συνδυάζει τα memes με τη χρησιμότητα, προσφέροντας τη δυνατότητα για παθητικό εισόδημα. Λειτουργώντας στην αλυσίδα μπλοκ του Ethereum, το DOGE20 αποτελεί πολύ περισσότερα από ένα meme coin.

Αρχικά, πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος είναι ο δημοφιλής σκύλος του Dogecoin. Ωστόσο, η ομάδα πίσω από το έργο έχει δημιουργήσει μια πιο σύγχρονη και διασκεδαστική εκδοχή του. Ένας παράγοντας που όπως φαίνεται έχει καταστήσει το Dogecoin20 αρκετά δημοφιλές στην κοινότητα crypto.

Ωστόσο, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο του συγκεκριμένου meme coin είναι και ο μηχανισμός πονταρίσματος που προσφέρει. Διασφαλίζοντας μια φιλική προς το περιβάλλον λύση staking, το Dogecoin20 παρέχει στους επενδυτές του τη δυνατότητα για παθητικό εισόδημα μέσω του πονταρίσματος. Κάτι που όχι μόνο προσέλκυσε ήδη έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον, αλλά οδήγησε και σε μια από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, συγκεντρώνοντας το αξιοσημείωτο ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αγορά Dogecoin20

DogWifCat – Meme coin βασισμένο στο γατόσκυλο

dwifc

Ένα επίσης από τα καλύτερα meme coins για να επενδύσετε αυτή τη στιγμή, είναι το DogWifHat ($DWIFC). Ένα κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε την κυκλοφορία του απευθείας στα ανταλλακτήρια DEX, προσφέροντας ένα fair launch σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Εάν παρακολουθούσατε cartoon στην τηλεόραση, ο βασικός χαρακτήρας του έργου είναι εμπνευσμένος από το γατόσκυλο. Έναν χαρακτήρα όπου στην μία του μεριά ήταν γάτα και στην άλλη σκύλος. Μάλιστα, το DogWifHat αποτελεί και ένα λογοπαίγνιο του Dog Wif Hat, ένα meme coin που απασχόλησε ιδιαίτερα την αγορά το προηγούμενο χρονικό διάστημα χάρη στην εξαιρετική του άνοδο.

Η αγορά $DWIFC μπορεί να γίνει εύκολα σε οποιοδήποτε αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο του Solana blockchain, όπως το Jupiter. Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο κυκλοφόρησε το έργο, θυμίζει πολύ το Smog Token, το οποίο τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία.

Αγορά DogWifCat

Smog Token – Ένα επιτυχημένο meme coin ετοιμάζεται για airdrop

smog

Τελευταίο στη λίστα μας με τα καλύτερα meme coins για να αγοράσετε την επόμενη εβδομάδα είναι το Smog Token. Ένα κρυπτονόμισμα στο Solana blockchain το οποίο ξεκίνησε επίσης με ένα fair launch στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια.

Μάλιστα, η ζήτηση του έργου ήταν τόσο μεγάλη που οδήγησε σε μια τεράστια κοινότητα υποστηρικτών. Χάρη στην επιτυχία αυτή, το έργο επεκτάθηκε και στο Ethereum blockchain, αποτελώντας πλέον ένα από τα καλύτερα multi-chain meme coins.

Τις πρώτες μέρες του Απριλίου, το Smog θα πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα crypto airdrops στους θερμούς υποστηρικτές του. Μπορείτε ακόμη να συμμετάσχετε απλά και μόνο πραγματοποιώντας διάφορα quests στο Zelay. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν προλάβετε, το έργο ετοιμάζει και δεύτερη φάση του airdrop, όπου θα ανταμείψει εκείνους που αγοράζουν και κατέχουν κρυπτονομίσματα $SMOG. Κάτι που όπως είναι λογικό αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση του token ακόμη περισσότερο, οδηγώντας σε ακόμη μεγαλύτερη άνοδο της τιμής του.

Αγορά Smog token

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα