Αγορές

Αύξηση 40% στην τιμή του BOME το τελευταίο 24ωρο – Το Dogecoin20 θα έχει ακόμη μεγαλύτερη;


Ένα από τα βασικότερα στοιχεία της αγοράς κρυπτονομισμάτων είναι ότι οι τιμές των crypto μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Μάλιστα πολλές φορές η άνοδος στην τιμή ενός κρυπτονομίσματος είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακά κέρδη.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Book of Meme (BOME), ένα meme coin που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Solana και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Μια επιτυχία που όπως βλέπουμε συνεχίζεται, αφού το τελευταίο 24ωρο σημείωσε μια νέα άνοδο πάνω από 40%.

Από την άλλη, το Dogecoin20 αποτελεί ένα νέο meme coin που έκανε την εμφάνισή του, με την προπώλησή του να ακολουθεί μια εξαιρετική πορεία; Θα είναι το $DOGE20 το επόμενο meme coin που θα εκτοξευτεί και αν ναι, πόσο μεγάλη θα μπορούσε να είναι η άνοδός του;

Αγορά Dogecoin20

Η άνοδος του BOME

Το Book of Meme (BOME) είναι ένα από τα καλύτερα meme coins του 2024 το οποίο βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ του Solana και δημιουργήθηκε από τον αινιγματικό καλλιτέχνη crypto "Darksfarm1".

Όραμα του BOME είναι η δημιουργία ενός συστήματος αποθήκευσης με μεγάλη διάρκεια για τα meme coins και όπως φαίνεται βρήκε τεράστια ανταπόκριση στους επενδυτές, οδηγώντας σε μια απροσδόκητη άνοδο της αξίας της. Μετά το λανσάρισμά του, το BOME γνώρισε μια αξιοσημείωτη άνοδο στην κεφαλαιοποίησή του στην αγορά, φτάνοντας το εντυπωσιακό ποσό των 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πριν σταθεροποιηθεί λίγο πάνω από τα 700 εκατομμύρια δολάρια.

Η εκτόξευση αυτή στην τιμή του BOME, αποτελεί ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου η ζήτηση για νέα κρυπτονομίσματα τα οποία εμπνέονται από τα memes αλλά προσφέρουν και καινοτόμες λειτουργίες, είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή τη στιγμή.

BOME

Θα ακολουθήσει μια παρόμοια πορεία και το Dogecoin20;

Καθώς οι επενδυτές αναζητούν για το επόμενο BOME, ένα meme coin το οποίο προσφέρει επίσης χρησιμότητα και φαίνεται να συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, είναι το Dogecoin20 (DOGE20). Ειδικότερα, το Dogecoin20 αποτελεί ένα κρυπτονόμισμα στο Ethereum blockchain, το οποίο είναι εμπνευσμένο στον σκύλο του $DOGE αλλά προσφέρει και δυνατότητα για παθητικό εισόδημα.

Συγκεκριμένα, το Dogecoin20, όπως και το BOME, στοχεύει στην εισαγωγή καινοτόμων χαρακτηριστικών και μέτρων βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα αξιοποιεί την δημοτικότητα των meme. Προσφέροντας μια φιλικής προς το περιβάλλον λύση πονταρίσματος, το έργο δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές του να κερδίσουν παθητικές ανταμοιβές μέσω του staking. Παράγοντας που όπως φαίνεται έχει οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση του κρυπτονομίσματος κατά τη φάση της προπώλησης.

doge20

Πόσο μπορεί να ανέβει η τιμή του Dogecoin20;

Η πρόσφατη άνοδος της τιμής του BOME σε πάνω από 40%, σίγουρα προσέφερε κέρδη σε αρκετούς επενδυτές. Ωστόσο, ως νέο κρυπτονόμισμα, το Dogecoin20 παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές. Λαμβάνοντας γνώση το γεγονός ότι ακόμα βρίσκεται στη φάση της προπώλησης, ότι η τιμή σε κάθε στάδιο αυξάνεται καθώς επίσης και το ότι κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατομμύρια δολάρια, οδηγούν εύκολα στο συμπέρασμα ότι η άνοδος στην τιμή του θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Μάλιστα, συγκρίνοντας την πορεία αυτή με άλλα παρόμοια έργα, αρκετοί αναλυτές προβλέπουν ότι η άνοδος στην τιμή του Dogecoin20 θα μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει το 500% τις πρώτες ώρες μετά την καταχώρησή του στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Φυσικά, οι επενδυτές που θα αγοράσουν $DOGE σε πρώιμα στάδια της προπώλησης, θα επωφεληθούν από ακόμη μεγαλύτερη άνοδο.

Dogecoin20

Εάν σας ενδιαφέρει και εσάς μια επένδυση στο Dogecoin20 προκειμένου να επωφεληθείτε από μια μελλοντική εκτόξευση στην τιμή του, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του και να συμμετάσχετε σε μια από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων για φέτος. Φυσικά, όπως σε όλες σας τις επενδύσεις σε νέα έργα, το ποσό που θα επενδύσετε θα πρέπει να βασίζεται στον προσωπικό σας προϋπολογισμό και την ανοχή σας στον κίνδυνο.

Αγορά Dogecoin20

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα