Αγορές

Κρυπτονομίσματα - Άνοδος ή Διόρθωση στα crypto;


Τις τελευταίες ημέρες είδαμε ένα ξέφρενο bullrun στα κρυπτονομίσματα με μια μεγάλη άνοδο τόσο στο Bitcoin, το οποίο έφτασε σε ένα νέο υψηλό, όσο και σε όλα τα altcoins. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, είδαμε μια υποχώρηση με την τιμή του μεγαλύτερο κρυπτονομίσματος να πέφτει στις περίπου 65.500 δολάρια.

Έτσι, το ερώτημα όλων των επενδυτών αυτή τη στιγμή είναι αν θα συνεχίσει άνοδος ή θα ακολουθήσει διόρθωση στα crypto; Πριν προβούμε σε μια απάντηση για το συγκεκριμένο ερώτημα, πάμε να δούμε μερικές αναλυτικότερες πληροφορίες για την κατάσταση της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Αγορά Dogecoin20

Πως θα κινηθεί το Bitcoin τις επόμενες ημέρες;

Το Bitcoin κατάφερε αυτές τις μέρες να φτάσει πολύ κοντά σε ένα εξαιρετικό ορόσημο και συγκεκριμένα τα 80.000 δολάρια. Ωστόσο, η ραγδαία άνοδος των τελευταίων ημερών σταμάτησε προσωρινά, μη καταφέρνοντας να πετύχει την τιμή αυτή. Ειδικότερα, η πρόσφατη άνοδος του Bitcoin συνάντησε αντίσταση κοντά στη ζώνη των 74.000 δολαρίων, όπου η ανάληψη κερδών οδήγησε σε υποχώρηση των τιμών.

BTC Price

Παρόλα αυτά, η στήριξη στην τιμή των 62.000 δολαρίων και παρακινούμενη από τον κινητό μέσο όρο των 50 ημερών, υποδηλώνει μια ισχυρή βάση για την μετέπειτα πορεία. Επιπρόσθετα, ο αυξημένος όγκος συναλλαγών υποδηλώνει μια σημαντική συμμετοχή των επενδυτών, κάτι που πιθανόν να οδηγήσει σε νέα άνοδο τις επόμενες ημέρες.

Φυσικά, αναλύοντας τον δείκτη σχετικής ισχύος (RSI), θα μπορούσαμε να δούμε μια διόρθωση της αγοράς βραχυπρόθεσμα, ωστόσο η πρόβλεψή μας είναι ότι το ορόσημο των 80.000 δολαρίων βρίσκεται πολύ κοντά. Κάτι που θα οδηγήσει και πάλι σε ένα θετικό κλίμα στη συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ethereum – Διόρθωση πριν την άνοδο στα 5.000 δολάρια

Το Ethereum, αν και με μικρότερη άνοδο τις τελευταίες ημέρες, κατάφερε να φτάσει την τιμή των 4.000 δολαρίων, έστω και για λίγο. Μάλιστα, σε ένα νέο ράλι στην αγορά, θα μπορούσε σχετικά γρήγορα να εξασφαλίσει και την τιμή των 5.000 δολαρίων, φτάνοντας σε νέο υψηλό.

ETH price

Ωστόσο, αναλύοντας τις τελευταίες κινήσεις της αγοράς , βλέπουμε μια τάση των επενδυτών να αποκομίζουν κέρδη και να περιμένουν για μια υποχώρηση, η οποία θα τους επιτρέψει να αγοράσουν ETH ξανά σε χαμηλότερα επίπεδα. Το διάγραμμα του Ethereum υποδεικνύει μια φυσική διόρθωση, υποχωρώντας προς τα βασικά επίπεδα στήριξης μετά από μια ανοδική περίοδο.

Οι τεχνικοί δείκτες, όπως οι κινητοί μέσοι όροι, επανεξετάζονται, σηματοδοτώντας μια υγιή φάση σταθεροποίησης. Ενώ αυτή η περίοδος μπορεί να αποθαρρύνει αρκετούς επενδυτές, θεωρούμε ότι σύντομα η αγορά θα εισέλθει και πάλι σε ανοδική τάση, η οποία πολύ πιθανόν να γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Αγορά Dogecoin20

Dogecoin20 - Ένα ανερχόμενο κρυπτονόμισμα που συγκέντρωσε περισσότερα από $200.000 στην προπώληση

Μέσα στην μεταβαλλόμενη αυτή αγορά, πέρα από τα μεγάλα και γνωστά altcoins, αρκετά νέα κρυπτονομίσματα παρουσίασαν μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση. Ένα από αυτά είναι και το Dogecoin20, το οποίο την πρώτη μέρα της προπώλησης κατάφερε να ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες δολάρια σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια.

Ειδικότερα, το Dogecoin20 αποτελεί ένα ERC-20 κρυπτονόμισμα στο δίκτυο του Ethereum και έχει ως στόχο να τιμήσει ένα από τα καλύτερα meme coins της αγοράς, το Dogecoin. Ο σχεδιασμός του επικεντρώνεται σε μια φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο πονταρίσματος, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να κερδίζουν παθητικές ανταμοιβές.

Dogecoin

Με συνολική προσφορά 140 δισεκατομμυρίων tokens και την προπώληση 35 δισεκατομμυρίων $DOGE20, το Dogecoin20 στοχεύει να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα meme coins για το 2024. Μάλιστα, κρίνοντας από τις πρώτες ενδείξεις, δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν η τιμή του εκτοξευτεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Άλλωστε, κάτι που παρατηρείτε τον τελευταίο καιρό στην αγορά crypto, είναι το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών για νέα καινοτόμα έργα. Ακόμη και όταν οι συνθήκες τις αγοράς δεν είναι τόσο ευνοϊκές, τα νέα έργα τείνουν να προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον κυρίως λόγω των μεγάλων προοπτικών κέρδους που παρουσιάζουν.

Θεωρούμε λοιπόν ότι το $DOGE20 είναι ένα κρυπτονόμισμα το οποίο θα πρέπει να εντάξετε στην λίστα παρακολούθησή σας. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στην προπώληση, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έργου.

Αγορά Dogecoin20

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα