Αγορές

Το Bitcoin και τα altcoins βρίσκονται σε άνοδο – Η καλύτερη στιγμή για νέες επενδύσεις


Το πρώτο τρίμηνο του 2024 παρατηρείται μια αξιοσημείωτη άνοδος στην τιμή του Bitcoin, ξεπερνώντας το προηγούμενο υψηλό όλων των εποχών, στα περίπου 69.000 δολάρια, προσελκύοντας ένα κύμα νέων επενδυτών στην αγορά.

Παρά την πρόσφατη διόρθωση από το μέγιστο των περίπου 73.800 δολαρίων, το Bitcoin εξακολουθεί να συγκεντρώνει την προσοχή των επενδυτών, προκαλώντας ιδιαίτερα θετικές προβλέψεις για τη μελλοντική τιμή του. Το ίδιο όμως ισχύει και με τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, κάτι που οδηγεί αρκετούς επενδυτές στην αναζήτηση νέων έργων για επένδυση.

Η ανοδική τάση της αγοράς crypto με πρωτοπόρο το Bitcoin

Το ανοδικό ράλι του Bitcoin επηρεάζει συχνά ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων. ;Eνα φαινόμενο που συνήθως αναφέρεται ως «altcoin season». Σε αυτή τη φάση τα κρυπτονομίσματα με χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση κερδίζουν συνήθως την εύνοια των επενδυτών, οδηγώντας σε σημαντικές αυξήσεις τιμών.

crypto

Ενώ το Bitcoin έχει σημειώσει μια αξιοσημείωτη αύξηση της αξίας του κατά 72,25% φέτος, ορισμένα altcoins το έχουν ξεπεράσει, αποδίδοντας τριψήφια κέρδη. Ο εντοπισμός της έναρξης της εποχής των altcoin αποτελεί πρόκληση λόγω του κερδοσκοπικού χαρακτήρα της αγοράς και της υψηλής μεταβλητότητας. Οι επενδυτές συχνά βασίζονται στη διαίσθηση ή σε πολύπλοκες αναλύσεις των σημάτων της αγοράς για να εκτιμήσουν πότε μπορεί να ξεκινήσει μια τέτοια εποχή.

Η πορεία του Bitcoin, χρησιμεύει συχνά ως βασικός δείκτης για τους επενδυτές. Μάλιστα, μετά από μεγάλες ανόδους στην τιμή του BTC, πολλοί επενδυτές χάνουν το ενδιαφέρον τους προς αυτό, στρέφοντας τις επενδύσεις τους στα καλύτερα altcoins και σε νέα καινοτόμα έργα.

Που στρέφονται οι νέες επενδύσεις στην αγορά crypto αυτή τη στιγμή;

Η προσοχή των επενδυτών που θέλουν να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους και να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα πέρα από το Bitcoin, στρέφεται συνήθως προς δύο κατευθύνσεις:

  • Καθιερωμένα Altcoins: Η επένδυση σε καθιερωμένα altcoins με αποδεδειγμένο ιστορικό και μεγάλες κεφαλαιοποιήσεις αγοράς, όπως το Ethereum (ETH) και το Solana (SOL), μπορεί να προσφέρει σταθερότητα και μακροπρόθεσμο δυναμικό ανάπτυξης. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα μεγάλο ποσοστό επενδυτών τα επιλέγει.
     
  • Αναδυόμενα έργα: Η επένδυση σε νέα κρυπτονομίσματα τα οποία βρίσκονται στη φάση της προπώλησης, αποτελεί επίσης μια κατηγορία επενδύσεων με μεγάλη ζήτηση. Αναζητώντας για καινοτόμα έργα τα οποία προσφέρουν διάφορες καινοτομίες στον χώρο, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά κέρδη.

Ποια νέα κρυπτονομίσματα ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή;

Στο κομμάτι των καθιερωμένων altcoins θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μερικές από τις δημοφιλέστερες επιλογές της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι το Solana (SOL), το Ethereum (ETH) και το Binance Coin (BNB). Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα νέα κρυπτονομίσματα, τα οποία βρίσκονται στο στάδιο τις προπώλησης και τα οποία προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον. Δύο που ξεχωρίσαμε ήταν το Dogecoin20 και το Bitcoin Minetrix.

Dogecoin20 – Ένα meme coin με παθητικές ανταμοιβές

doge20

Το Dogecoin20 αποτελεί ένα καινοτόμο κρυπτονόμισμα το οποίο συνδυάζει τη φιλοσοφία των meme με τη δυνατότητα παθητικού εισοδήματος μέσω πονταρίσματος. Αξιοποιώντας μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση στο staking, το $DOGE20 έρχεται να φέρει την επανάσταση στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Μάλιστα, με την προπώληση να έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια, αρκετοί είναι εκείνοι που το βλέπουν να σκαρφαλώνει στην κορυφή από τα καλύτερα meme coins του 2024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα DOGE20 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη, ενώ η αγορά μπορεί να γίνει τόσο με ETH όσο και USDT.

Αγοράστε DOGE20 εδώ

Bitcoin Minetrix – Νέα δεδομένα στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

BTCMTX

Το Bitcoin Minetrix αποτελεί επίσης ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα αυτή τη στιγμή, το οποίο μάλιστα έχει απασχολήσει τον τύπο και τα κοινωνικά δίκτυα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα καινοτόμο κρυπτονόμισμα το οποί λανσάρει μια πλατφόρμα εξόρυξης crypto στο cloud.

Ειδικότερα, οι επενδυτές που θα αγοράσουν κρυπτονομίσματα BTCMTX μέσω της προπώλησης, έχουν τη δυνατότητα να τα ποντάρουν στο συμβόλαιο stake-to-mine. Κάτι που αυτομάτως θα τους δώσει τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την εξόρυξη Bitcoin και της ανταμοιβές που τη συνοδεύουν. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο μάλιστα το γεγονός ότι η προπώληση του BTCMTX έχει ήδη ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια δολάρια.

Αγοράστε BTCMTX εδώ
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα