Αγορές

Τα καλύτερα meme coins στο Solana για κέρδη 100x το 2024


Τα memecoins στο Solana κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή, με κάποια εξ αυτών να έχουν καταφέρει τεράστια επιτεύγματα από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας τους. Μάλιστα, αρκετοί μικροί επενδυτές έχουν καταφέρει το προηγούμενο 10ήμερο να εξασφαλίσουν ακόμη και επταψήφια κέρδη από επενδύσεις σε meme coins.

Ένεκα της τεράστιας αυτής ζήτησης, παρακάτω θα δούμε τα καλύτερα Meme coins στο Solana, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κέρδη 100x μέσα στο 2024. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

1. Smog Token (SMOG)

smog token

Το Smog Token αποτελεί ένα από τα καλύτερα meme coins στο Solana, το οποίο φαίνεται να παρουσιάζει τις μεγαλύτερες προοπτικές για να γίνει το επόμενο 100x κρυπτονόμισμα. Αν και ο όγκος συναλλαγών και η μέχρι τώρα άνοδός του μπορεί να είναι μικρότερη σχετικά με άλλες επιλογές στη λίστα μας, στόχος μας είναι να εντοπίσουμε τα meme coins που έχουν τις μεγαλύτερες προοπτικές αυτή τη στιγμή και όχι ποια είχαν την μεγαλύτερη άνοδο ήδη.

Επί του παρόντος, η τιμή του Smog Token είναι αρκετά προσβάσιμη για κάθε επενδυτή, ενώ η ενεργή του κοινότητα φαίνεται να έχει κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα. Το κρυπτονόμισμα ξεκίνησε από το Solana, ωστόσο επεκτάθηκε και στο Ethereum προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη χρησιμότητα. Στα βασικά χαρακτηριστικά του token που το καθιστούν μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, είναι τόσο η κοινότητα των meme του, όσο και η δυνατότητα παθητικών ανταμοιβών μέσω του πονταρίσματος.

Μάλιστα, το $SMOG κατάφερε να γνωρίσει μια εξαιρετική άνοδο στην τιμή του την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, κάτι που θεωρούμε ότι θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα. Τέλος, ένα επίσης βασικό στοιχείο που δεν θα πρέπει να παραλείψουμε, είναι ότι το έργο θα πραγματοποιήσει στις 3 Απριλίου 2024 και ένα από τα καλύτερα airdrops στο Solana, με τους πρώτους υποστηρικτές να ανταμείβονται.

Επισκεφθείτε το Smog token

2. Dogwifhat (WIF)

wif

Το Dogwifhat παραμένει ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα στον τομέα των memecoin. Με την πρόσφατη άνοδο της τιμής και της κεφαλαιοποίησής του, το Dogwifhat συνεχίζει να προσελκύει επενδυτές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων τόσο εντός όσο και εκτός του οικοσυστήματος του Solana. Αν και η άνοδός του ήταν πολύ μεγάλη, θεωρούμε ότι το Dogwifhat αποτελεί ένα meme coin το οποίο μπορεί να συνεχίσει μια εξαιρετική πορεία. Άλλωστε, μετά τη διόρθωση των τελευταίων ημερών, πολλοί αναμένουν ένα ακόμη ράλι στην τιμή του.

3. Bonk (BONK)

bonk

Το Bonk αποτελεί ίσως ένα από τα καλύτερα meme coins στο Solana, το οποίο έχει κερδίσει σχεδόν τους περισσότερους επενδυτές στο συγκεκριμένο blockchain. Παρά τις πρόσφατες διορθώσεις της αγοράς, το Bonk έχει επιδείξει ισχυρό ανοδικό δυναμικό, με αστρονομική ανάπτυξη που καταγράφηκε το τελευταίο έτος. Με την τεράστια κοινότητά του και τις συνεχείς καινοτομίες που προσφέρει το έργο, το Bonk παραμένει μια ελκυστική επιλογή για όσους που αναζητούν meme coins με μεγάλες προοπτικές ανόδου. Άλλωστε, όλα δείχνουν ότι το Bonk ήρθε για να μείνει.

4. Book of Meme (BOME)

bome

Το Book of Meme αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα κρυπτονομίσματα meme το οποίο εντυπωσίασε από την απόδοσή του. Παρόλο που αντιμετωπίζει μια μικρή αστάθεια στην αγορά, το Book of Meme δείχνει υποσχόμενο με τις θετικές επιδόσεις του τις τελευταίες ημέρες διαπραγμάτευσης. Με μια αφοσιωμένη κοινότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εκτόξευση του Book of Meme έγινε η έναρξη για την τεράστια άνοδο πολλών ακόμη meme coin στο Solana. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα έφερε και μια νέα τάση στην αγορά, αυτή των crypto presale μέσω Twitter.

Τα καλύτερα meme coins στο Solana για κέρδη 100x – Συμπεράσματα  

Συμπερασματικά, ο τομέας των meme coin φαίνεται να προσελκύει εδώ και πολύ καιρό ένα έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον. Όχι άδικα θα λέγαμε αφού από τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα έχουν καταφέρει να επιφέρουν σχετικά σύντομα, κέρδη πάνω από 1.000x.

Εάν αναζητάτε τα καλύτερα meme coins στο Solana για κέρδη 100x, θεωρούμε ότι οι ανωτέρω 4 επιλογές αποτελούν εκείνες με τις μεγαλύτερες προοπτικές. Μάλιστα, για την ώρα η ψήφος μας τείνει περισσότερο στο Smog Token, το οποίο έχει ακόμη να δώσει πολλά.

Επισκεφθείτε το Smog token

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα