Αγορές

Αρκετά ρευστή η τιμή του Bitcoin – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες;


Οι πρόσφατες κινήσεις στην τιμή του Bitcoin έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στους επενδυτές, όσο και στους αναλυτές της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο αντιμετωπίζει μια σημαντική αντίσταση στο εύρος των 64.000 - 67.000 δολαρίων.

Παρά την σταθεροποίηση στα επίπεδα αυτά, η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να παρουσιάσει μεγάλες διακυμάνσεις τις επόμενες ημέρες, όπως υποδεικνύουν τα πρόσφατα δεδομένα και οι αναλύσεις. Τι θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες;

Αγορά Dogecoin20

Το μέλλον του Bitcoin τις επόμενες ημέρες

Τις τελευταίες ημέρες, φαίνεται να υπάρχει μια άνοδος στην κίνηση αρκετών πορτοφολιών Bitcoin τα οποία ήταν ανενεργά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τα δεδομένα του blockchain, αρκετές διευθύνσεις φαίνεται να ενεργοποιούνται στις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς. Κάτι που σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη μεταβλητότητα στην αγορά, με τις διακυμάνσεις στην τιμή του Bitcoin να είναι μεγάλες και απρόβλεπτες.

Οι μακροχρόνιοι κάτοχοι, οι οποίοι προηγουμένως ήταν επιφυλακτικοί και κρατούσαν το Bitcoin τους, έχουν αρχίσει να διασφαλίζουν κέρδη, εν μέσω της πρόσφατης αύξησης των τιμών. Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά βασικών επενδυτών, σύμφωνα με την Net Unrealized Profit/Loss της Glassnode, συχνά προηγείται περιόδων αυξημένης μεταβλητότητας και εκτινάξεων των τιμών.

Bitcoin

Οι φάλαινες συνεχίζουν να αγοράζουν Bitcoin

Παρά την πρόσφατη διόρθωση του Bitcoin από το υψηλό όλων των εποχών, οι φάλαινες, οι επενδυτές δηλαδή που κατέχουν σημαντικά ποσά σε Bitcoin, συνεχίζουν να αγοράζουν. Ο αριθμός των μοναδικών κατόχων που ξεπερνούν τα 1.000 Bitcoins, έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο από τον Φεβρουάριο του 2021, υποδεικνύοντας ισχυρή εμπιστοσύνη στις μακροπρόθεσμες προοπτικές του Bitcoin.

Ποιες είναι οι καλύτερες επενδύσεις αυτή τη στιγμή;

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το ενδιαφέρον για τις επενδύσεις στο Bitcoin φαίνεται να είναι αρκετά υψηλό. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος των επενδυτών στρέφεται στα meme coins, τα οποία λόγω του ευμετάβλητου χαρακτήρα τους, μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλότερα κέρδη.
Μάλιστα, ολοένα και περισσότερα κρυπτονομίσματα meme εκτοξεύονται σε τιμή, με αποτέλεσμα οι επενδυτές να αναζητούν το επόμενο στο οποίο θα επενδύσουν. Δύο από τα έργα που φαίνεται να προσελκύουν αρκετό ενδιαφέρον, είναι το Smog Token και το Dogecoin20.

Πάμε να δούμε μερικές βασικές πληροφορίες για τα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα.

Smog Token – Το καλύτερο multi-chain meme coin

smog token

Το Smog Token αποτελεί ένα από τα καλύτερα meme coins της αγοράς αυτή τη στιγμή, το οποίο είναι διαθέσιμο στις αλυσίδες μπλοκ του Solana και του Ethereum. Ειδικότερα, αν και αρχικά το κρυπτονόμισμα ξεκίνησε με ένα fair launch στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEX) του Solana, σύντομα επεκτάθηκε και στο Ethereum. Κάτι που όχι μόνο οδήγησε σε μεγαλύτερη ζήτηση του meme coin, αλλά ξεκλείδωσε και νέες δυνατότητες.

Συγκεκριμένα, το δημοφιλές αυτό κρυπτονόμισμα, πέρα από τα αστεία memes του, προσφέρει και τη δυνατότητα παθητικού εισοδήματος μέσω πονταρίσματος. Επιπρόσθετα, σε λίγες μέρες το έργο θα πραγματοποιήσει και ένα από τα καλύτερα crypto airdrops στο Solana, το οποίο θα ανταμείψει τους πιστούς υποστηρικτές του.

Θεωρούμε λοιπόν ότι το Smog Token, αν και ήδη έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία, θα συνεχίσει την άνοδό του, προσφέροντας μια αρκετά κερδοφόρα επένδυση.

Αγορά Smog Token

Dogecoin20 – Ένα meme coin με δυνατότητα πονταρίσματος

dogecoin20

Μια επίσης επενδυτική επιλογή που παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση στην αγορά, είναι και το Dogecoin20. Ένα meme coin το οποίο αντλεί έμπνευση από το Dogecoin, ωστόσο έρχεται για να προσφέρει περισσότερα από τα διασκεδαστικά του memes.

Ειδικότερα, το οι επενδυτές του $DOGE20 έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν μια σύγχρονη λειτουργία πονταρίσματος (staking), εξασφαλίζοντας παθητικό εισόδημα. Μάλιστα, ο μηχανισμός Proof-of-stake που αξιοποιεί, χαρακτηρίζεται από την φιλική προς το περιβάλλον προσέγγισή του, αντιμετωπίζοντας ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Με έμφαση στην ολοένα και αυξανόμενη κοινότητά του, το Dogecoin20 φαίνεται να αποτελεί ένα από τα meme coins που θα απασχολήσουν την κοινότητα crypto το επόμενο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, η προπώλησή του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ήδη σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά Dogecoin20

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα