Επιχειρήσεις

Μεγάλο έργο για τις εκλογές στη Νιγηρία ολοκλήρωσε η Inform


Ένα εξαιρετικά απαιτητικό έργο, ύψους 4,6 εκατ. ευρώ, ανέλαβε και ολοκλήρωσε πρόσφατα η Infrom: την παραγωγή των ψηφοδελτίων ασφαλείας των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν στη Νιγηρία στις 23 Φεβρουαρίου.

Επρόκειτο για ένα έργο πολύ υψηλών προδιαγραφών, που αφορούσε στην παραγωγή εντύπων ασφαλείας, κατανομή, προσωποποίηση και αποστολή σε 120.000 εκλογικά κέντρα της χώρας, μέσα σε πολύ συγκεκριμένο και περιορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Η πρόκληση ήταν μεγάλη για την Inform, καθώς έπρεπε να ολοκληρώσει την παραγωγή 150 εκατομμυρίων ψηφοδελτίων ασφαλείας που μεταφράζονται σε 1.800 τόνους χαρτιού μέσα σε μόλις 35 ημέρες.

Τα δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια του ομίλου (στην Ελλάδα και τη Ρουμανία), έλαβαν την πιστοποίηση από τον Κρατικό φορέα οργάνωσης και διεξαγωγής εκλογών της Νιγηρίας, ως κατάλληλα για την παραγωγή εντύπων ασφαλείας και την διαχείριση μεγάλων και κρίσιμων κρατικών έργων.  

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι σχετικές εργασίες, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και βάσει του αυστηρού χρονοδιαγράμματος, αποδεικνύοντας τη δυναμική της εταιρείας και τη δυνατότητά της να ανταποκριθεί επιτυχώς σε διεθνή project, υψηλών απαιτήσεων και όγκου.

Διαβάστε επίσης