Επιχειρήσεις

Στην Inform Λύκος η διαχείριση των λογαριασμών της Ήρων


Η Inform ξεκίνησε από την 1η Μαρτίου τη διαχείριση των λογαριασμών των πελατών της εταιρείας Ήρων, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που ξεκινάει από τον επανασχεδιασμό του λογαριασμού, την εκτύπωση, την εμφακέλωση, την ταξινόμηση και την ταχυδρόμησή τους στη διεύθυνση του παραλήπτη.

Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από νέα έργα που έχει αναλάβει η INFORM το τελευταίο διάστημα, παρέχοντας αντίστοιχες υπηρεσίες στους τρεις μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας και στις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

H INFORM ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα έχει ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management, με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία.

Δραστηριοποιείται διεθνώς και πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων, της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών, ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες, Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες και απασχολεί σήμερα περίπου 420 εργαζομένους.

Το 2016 ο Όμιλος πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 122 εκατομμυρίων ευρώ και EBITDA 11,5 εκατ. ευρώ, απασχολώντας συνολικά περίπου 860 εργαζομένους.