ΕΥΖην

Η Μελάνια δείχνει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου (video)


Θετικά σχόλια από τους χρήστες του internet συγκεντρώνει η φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου, την οποία δείχνει η Μελάνια Τραμπ σε βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που δημοσιοποίησε ο Λευκός Οίκος.

Στο βίντεο φαίνεται η "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ ντυμένη με μαύρα ρούχα να βαδίζει σε ένα διάδρομο ανάμεσα σε κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κωνικού σχήματος, να αγγίζει διάφορα στολίδια, μινιατούρες αξιοθέατων των ΗΠΑ και να κοιτάζει μπλε και χρυσά δέντρα.

Ένα άλλο δέντρο που προσελκύει την προσοχή της Μελάνια είναι κόκκινου χρώματος και έχει γυάλινες μπάλες ποδοσφαίρου και skateboards, στολίδια που φέρουν το σύνθημα εκστρατείας της για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού "Be Best", καθώς και στεφάνι από ξυσμένα μολύβια "Be Best".

Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter το βίντεο και φωτογραφίες από τον φωταγωγημένο, στολισμένο Λευκό Οίκο.

Χρήστες του twitter ήδη σχολιάζουν ότι το θέμα του φετινού στολισμού δεν θυμίζει το περσινό ψυχρό τα «νεκρά κλαδιά και άγονα τοπία» που κάποιοι είχαν συγκρίνει με σκηνικά των ταινιών "The Nightmare Before Christmas" και "The Shining".

Διαβάστε επίσης