Αθλητικά

Βόμβα Πρίντεζη: Δεν υπάρχει σάλιο στον Ολυμπιακό!


Σε ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε, αποκαλύπτεται ότι οι παίχτες του Ολυμπιακού είναι απλήρωτοι

Βόμβα μεγατόνων για τον μπασκετικό Ολυμπιακό αποτελεί το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύφθηκε, στο οποίο ακούγεται ο Γιώργος Πρίντεζης να λέει ότι οι παίχτες είναι απλήρωτοι.

Μάλιστα, ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού χρησιμοποιεί μια φράση που είχε πει παλαιότερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, «δεν υπάρχει σάλιο».

Είναι χαρακτηριστικό της σοβαρής κρίσης που έχει ξεσπάσει στις τάξεις των ερυθρολεύκων το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Newsbomb.gr, στο οποίο ακούγεται ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, να περιγράφει ανάγλυφα στους συμπαίκτες του, στην ομαδική συνομιλία τους στο Whatsapp την τραγικότητα της οικονομικής κατάστασης, μαζί και την απόφασή του να μην κατεβεί στο ματς με την Χίμκι.

Ο αρχηγός της ομάδας κατηγορεί ευθέως στους συμπαίκτες του, τους Αγγελόπουλους για κοροϊδία, ανακοινώνοντάς τους πως η απάντηση που έλαβε ο μάνατζέρ του απ' τον Σκινδήλια, όταν του έθεσε το πρόβλημα και την απόφαση του Πρίντεζη να μην κατεβεί στο ματς με την Χίμκι, ήταν πως... «δεν υπάρχει σάλιο».

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο ματς τελικά ο Πρίντεζης αγωνίστηκε, αφού πήρε κάποια ελάχιστα χρήματα έναντι της μεγάλης οφειλής που έχει απέναντί του η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, αλλά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ιδιοκτήτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, βρίσκονται σε αντιδικία με τον πατέρα τους, για περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας, ενώ πρόσφατα η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στη Χαλυβουργική, για απλήρωτες συσσωρευμένες οφειλές αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Το ηχητικό ντοκουμέντο

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ηχητικού μηνύματος του Γ. Πρίντεζη είναι το ακόλουθο:
 «Αγόρια καλησπέρα. Απλά ήθελα, εντάξει, να σας ενημερώσω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν κατεβαίνω λογικά με την Χίμκι.

Αύριο θα έρθω προπόνηση, τώρα μόλις μίλησε με τον Σκινδήλια ο Δημητρόπουλος, είπε ότι λογικά θα κάνουμε ραντεβού την Παρασκευή με τους προέδρους και οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά, σόρρυ δεν μπορώ να συνεχίσω.

Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ο Σκινδήλιας δεν είπε τίποτα και τίποτα άλλο.

Πιστεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουν τηλέφωνο, αλλά γενικότερα δεν βλέπω και πολύ κινητοποίηση, οπότε ενημέρωσα και τον κόουτς τώρα ότι είμαι εκτός ομάδας επ΄αόριστον και επίσημα θα το κάνω και με ένα μέιλ ότι είμαι επίσημα εκτός ομάδας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση και βλέπουμε. Αυτά μάγκες...».
Περισσότερα στο newsbomb.gr
 

Διαβάστε επίσης