Πολιτική

«Βγαίνουν μαχαίρια» στον ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου κατά Πολάκη και Κασσελάκη


Στην… αντεπίθεση πέρασε η Εφη Αχτσιόγλου, εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά του Παύλου Πολάκη και αιχμηρές «σπόντες» κατά του συνυποψήφιού της για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Η κ.Αχτσιόγλου υποστήριξε σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο», ότι ο Παύλος Πολάκης-που υποστηρίζει εξ’ αρχής την υποψηφιότητα Κασσελάκη- εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις εναντίον της. Σημείωσε δε ότι ο κ.Κασσελάκης ανέχεται αυτή την συμπεριφορά, αντί να την αποδοκιμάζει.

«Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου. 

Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για έλλειψη πολιτικού σχεδίου, σημειώνοντας πως πορεύεται μόνο με συνθήματα και δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου μου, γι’ αυτό ζήτησα ντιμπέιτ. Υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς το πολιτικό του σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενό του. Περιορίστηκε σε κάποια συνθήματα, όμως δεν μπορούμε να μένουμε στα συνθήματα. Όταν λέμε θα τα αλλάξουμε όλα, πρέπει να λέμε και ποια. Απαιτείται γνωστοποίηση και ενημέρωση των θέσεων», επεσήμανε η Έφη Αχτσιόγλου, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξήγησε γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι σε θέση να κερδίσει τον Κ. Μητσοτάκη:

«Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης».

Μάλιστα κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψήφιου της «αφήστε το πάνω μου, το έχω», γιατί, όπως είπε, «η Αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις».
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα