Χρηστικά

Τρολάρουν την Εφορία οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα!


Φορολογούμενοι από όλη τη χώρα δεν πληρώνουν τις οφειλές τους και ζητούν από την Εφορία να χρεώσει τον… λογαριασμό των 600 δισ. δολαρίων της Τράπεζας της Ανατολής!

Ζητώ τη διαγραφή του χρέους μου προς το δημόσιο των τωρινών και εκείνων που θα προκύψουν στο μέλλον «ως Έλλην αυτόχθων ιθαγενής» ή «από δύο περιουσίες οι οποίες βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομα του Ελληνικού Έθνους».

Απίστευτες καταστάσεις καταγράφονται στις Εφορίες, όλης της χώρας,  όπου εμφανίζονται φορολογούμενοι οι οποίοι χρωστάνε στο Δημόσιο και ζητούν από τους υπαλλήλους να πληρώσουν τις οφειλές τους, με χρέωση του λογαριασμού του Αρτέμη Σώρρα, που υποτίθεται ότι περιέχει τα 600 δισ. δολάρια, από την Τράπεζα της Ανατολής!

Το τραγελαφικό αυτό γεγονός εμφανίστηκε στην τελευταία εξαετία, αλλά μετά και τις δικαστικές αποφάσεις, σε βάρος του κ. Σώρρα, όλοι πίστευαν ότι είχε τελειώσει.

Όμως, στις αρχές του 2020, οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα επανεμφανίστηκαν δυναμικά και υπάρχουν πάνω από 30 υποθέσεις, που έχουν φτάσει στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών, της ΑΑΔΕ.

Μάλιστα προέρχονται από όλη σχεδόν τη χώρα και συγκεκριμένα, από Αθήνα Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Λάρισα, Κρήτη, την Έδεσσα, Ιωάννινα, Κόρινθο, Καστοριά.

Οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι έχουν οφειλές προς την Εφορία. Τους ειδοποιούν μέσω του Taxisnet για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και προσερχόμενοι στην Εφορία, ζητούν από τους υπαλλήλους, να πληρώσουν τις οφειλές τους μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος, όπως υποστηρίζουν, έχει 600 δισ. δολάρια, από περιουσιακά στοιχεία της Τράπεζας της Ανατολής.

Οι υπάλληλοι των ΔΟΥ φυσικά αρνούνται να δεχτούν πληρωμές από την Τράπεζα Ανατολής και οι φορολογούμενοι προσφεύγουν στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ), για να βρουν το… δίκιο τους.

Η ΔΕΔ, έχει μπλοκάρει από τις προσφυγές των οπαδών του Σώρρα, καθώς μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020 ασχολήθηκε με πάνω από 30 τέτοιες υποθέσεις, ενώ εκατοντάδες είναι οι προσφυγές που υποβλήθηκαν στα προηγούμενα χρόνια.

Τα... επιχειρήματα

Ενδιαφέρον έχει η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούν η οποία δεν είναι κοινή για όλους αλλά έχει… ποικιλία. Ειδικότερα:

  1. Μια ομάδα ζητεί «την εξόφληση των βεβαιωμένων σε βάρος της απαιτήσεων του Ελληνικού Δημοσίου, από δύο περιουσιακά στοιχεία στα οποία είναι δικαιούχος και για το λόγο αυτό θεωρεί ότι η οφειλή της έχει αποσβεστεί ex lege ακόμα και αν η φορολογική διοίκηση δεν έ χει εκτελέσει την εντολή  της».
  2. Άλλος προσφεύγων κατέθεσε εξώδικη δήλωση - εντολή - εξουσιοδότηση με την οποία δίνει εντολή στη φορολογική αρχή να εισπράξει στο όνομα του, κατά το ποσό που του αναλογεί, από δύο περιουσίες οι οποίες βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομα του Ελληνικού Έθνους, προκειμένου να εξοφληθεί κάθε νομίμως βεβαιωμένη ή που πρόκειται να βεβαιωθεί οφειλή του προς το Δημόσιο.
  3. Άλλος ζήτησε να πληρωθεί  κάθε βεβαιωμένη  του οφειλή  προς  το  Ελληνικό  Δημόσιο  από  δύο  περιουσιακά  στοιχεία  στα οποία είναι δικαιούχος, ως Έλλην αυτόχθων ιθαγενής και τα οποία αμφότερα συνίστανται σε ρευστό χρήμα.
  4. Έτερος ζήτησε την διαγραφή κάθε οφειλής του, από κάθε αιτία γεγενημένη, ισχυριζόμενος ότι έχει ήδη καταθέσει στον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. εξώδικη  δήλωση – εντολή – εξουσιοδότηση, περί  είσπραξης  των  οφειλών  του  από λογαριασμό που έχει κατατεθεί από τον κο ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ποσού ύψους 600 δισ. δολαρίων Αμερικής και στον οποίο δικαιούχος έχει καταστεί και ο ίδιος, καθώς και από τα δικαιώματά του που απορρέουν από τον κληρονομικό πλούτο του Έθνους μας.
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης