Αγορές

Τα καλύτερα crypto κάτω από ένα δολάριο για να επενδύσετε


Στην αγορά κρυπτονομισμάτων, οι επενδυτές αναζητούν συνεχώς νέες επενδύσεις σε crypto, που οι τιμές τους είναι ακόμη χαμηλές, αλλά παρουσιάζουν μεγάλες προοπτικές ανόδου. Αν και αρκετοί έχουν συνδέσει τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα με περιουσιακά στοιχεία υψηλών τιμών, όπως το Bitcoin και το Ethereum, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ακόμη πολλές ευκαιρίες σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Παρακάτω λοιπόν να εξερευνήσουμε τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για το 2024, τα οποία κοστίζουν λιγότερο από ένα δολάριο ανά token και παρουσιάζουν εξαιρετικές μελλοντικές προοπτικές.

Γιατί να επενδύσω σε κρυπτονομίσματα κάτω από ένα δολάριο;

Τα κρυπτονομίσματα που βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο, συνήθως διατίθενται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Μάλιστα, η τιμή αυτή τις περισσότερες φορές είναι κάτω από ένα δολάριο. Η επένδυση στα συγκεκριμένα crypto προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, μερικά εκ των οποίων θα δούμε παρακάτω.

Αρχικά, όσο πιο χαμηλή είναι η τιμή ενός κρυπτονομίσματος, τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο αριθμός token που θα αποκτήσετε με το διαθέσιμο κεφάλαιό σας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μια σχετικά μικρή άνοδος στην τιμή του κρυπτονομίσματος, θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικά κέρδη.

Επιπλέον, πολλά κρυπτονομίσματα ξεκινάνε την κυκλοφορία τους μέσω προπώλησης. Οι προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων θεωρούνται ως μια εξαιρετική ευκαιρία, ένεκα των υψηλών αποδόσεων που μπορούν να προσφέρουν. Συγκεκριμένα, οι επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα κρυπτονομίσματα που τους ενδιαφέρουν, στην χαμηλότερη τιμή τους. Εάν το έργο αναπτυχθεί και κερδίσει δημοτικότητα, τα κέρδη που μπορούν να εξασφαλίσουν οι πρώιμοι επενδυτές μπορεί να είναι τεράστια.

Ποια είναι τα καλύτερα κρυπτονόμισμα κάτω από ένα δολάριο για να επενδύσετε

Οι επιλογές κρυπτονομισμάτων κάτω από ένα δολάριο είναι αρκετές. Εμείς προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε εκείνες που παρουσιάζουν τις καλύτερες μελλοντικές προοπτικές. Ειδικότερα, τα 3 καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα τα οποία έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας crypto, προσελκύοντας έναν μεγάλο αριθμό επενδύσεων είναι:

1. Bitcoin Minetrix – Η επανάσταση στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

BTCMTX

Το Bitcoin Minetrix αποτελεί ένα καινοτόμο έργο στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα της εξόρυξης crypto. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στο έργο έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων και να επωφεληθούν από τις ανταμοιβές του, χωρίς να διαθέτουν γνώσεις ή εξοπλισμό.

Ειδικότερα, οι επενδυτές που θα αγοράσουν κρυπτονομίσματα BTCMTX μέσω της προπώλησης, θα έχουν τη δυνατότητα να τα ποντάρουν σε ένα πρωτοποριακό συμβόλαιο stake-to-mine. Με το ποντάρισμα των BTCMTX, οι επενδυτές κερδίζουν μονάδες εξόρυξη, οι οποίες μπορούν να καούν για περισσότερη ισχύ. Όσο μεγαλύτερη ισχύ αποκτά κανείς, τόσο μεγαλύτερες είναι οι ανταμοιβές από την εξόρυξη.

Η προπώληση του Bitcoin Minetrix κοντεύει να ολοκληρωθεί, έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 13 εκατομμύρια δολάρια.

Αγορά Bitcoin Minetrix

2. Slothana – Ένα meme coin στο Solana blockchain

slothana

Το Slothana αποτελεί ένα κρυπτονόμισμα στο Solana blockchain το οποίο στοχεύει να γίνει ένα από τα καλύτερα meme coins της αγοράς. Ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας του και το μυστήριο γύρω από την προπώληση, η οποία δεν αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες, έχει οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση. Συγκεκριμένα, το έργο έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια δολάρια σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια, κάτι που θα μπορούσε να ερμηνευτεί σε μια εξαιρετική μελλοντική πορεία και ανάπτυξη του έργου.
Μάλιστα, οι εικασίες γύρω από το κρυπτονόμισμα είναι πάρα πολλές, αφού πολλά στοιχεία δείχνουν ότι η ομάδα πίσω από το Slothana έχει κυκλοφορήσει και άλλο meme coin στο Solana, το οποίο εκτοξεύτηκε στο 75x.

Αγορά Slothana 

3. Dogecoin20 – Το νέο Dogecoin που προσφέρει και παθητικό εισόδημα

Dogecoin20

Τελευταία μας επιλογή είναι ένα ακόμη meme coin,το οποίο όμως δεν περιορίζεται μόνο στον διασκεδαστικό του χαρακτήρα, αλλά προσφέρει και χρησιμότητα. Ο λόγος για το Dogecoin20, το οποίο αν και βασίζεται στον σκύλο του Doge, προσφέρει και τη δυνατότητα πονταρίσματος για παθητικό εισόδημα.

Ο συνδυασμός των meme με τη δυνατότητα παθητικού εισοδήματος προς τους επενδυτές, έχει οδηγήσει σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη προπώληση. Συγκεκριμένα, το presale κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε πολύ λίγες ημέρες.

Αγορά Dogecoin20

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα