Αγορές

Ανοδος τιμής του BOME κατά 37%, ενώ το Bitcoin σημειώνει πτώση 5%


Η αγορά κρυπτονομισμάτων παραμένει όλο εκπλήξεις, αφού σε έναν σημαντικό βαθμό, τα altcoins έχουν αρχίσει να αποσυνδέονται από το Bitcoin και τις κινήσεις του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Book of Memes (BOME), ένα meme coin που παρά την πτώση στην τιμή του Bitcoin, κατάφερε να σημειώσει μια ακόμη εντυπωσιακή άνοδο. Που όμως οφείλεται αυτή η αυξημένη ζήτηση, την ώρα που πολλά κορυφαία κρυπτονομίσματα βλέπουν πτώσεις στις τιμές τους;

Άνοδος του BOME εν μέσω πτωτικού κλίματος – Ανάλυση της αγοράς

Το Book of Meme ($BOME) σημείωσε μια άνοδο κοντά στο 37% τις τελευταίες 7 ημέρες, ενώ το Bitcoin έπεσε κατά περίπου 5%. Ο όγκος συναλλαγών πίσω στο δημοφιλές αυτό meme coin ήταν κοντά στο μέσο όρο της προηγούμενης εβδομάδας.

bome price

Με βάση την ανοδική του πορεία από τα 0,00725 στα έως τα 0,028 δολάρια, το BOME συνέχισε να εντυπωσιάζει την αγορά, κρατώντας μάλιστα την αντίστασή του στα 0,0151 δολάρια. Ωστόσο, παρά την σταθερή άνοδο στην τιμή του κρυπτονομίσματος, το επενδυτικό ενδιαφέρον δεν φαίνεται να αυξήθηκε σημαντικά τις τελευταίες 5 ημέρες.

Επιπρόσθετα, ο ρυθμός νέων αγορών άρχισε να επιβραδύνεται τις τελευταίες δύο ημέρες , δείχνοντας ότι οι επενδυτές προθεσμιακών συμβολαίων δεν είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν σε long στο BOME, δεδομένων των συνθηκών της αγοράς.

Φυσικά, το γεγονός ότι ένα meme coin κατάφερε να σημειώσει ανοδική πορεία μετά την πτώση της τιμής του BTC, αποτελεί ένα σημαντικό δείγμα ότι η αγορά αρχίζει ως έναν βαθμό να ανεξαρτητοποιείται από το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο.

Bitcoin price

Η αυξημένη ζήτηση των meme coins

Η σημαντική αυτή άνοδος του Book of Memes εν μέσω αρκετά πτωτικού κλίματος στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αποτελεί μόνο ένα παράδειγμα από την τρέλα των meme coins τον τελευταίο καιρό. Ειδικότερα, τα meme coins αποτελούν αυτό το χρονικό διάστημα τα καλύτερα κρυπτονομίσματα της αγοράς για να επενδύσει κάποιος, με εκείνα που βρίσκονται στο Solana να προσελκύουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, τα meme coins αποτελούν μια κατηγορία κρυπτονομισμάτων που φημίζονται για τις μεγάλες διακυμάνσεις στην τιμή τους. Αν και το επενδυτικό ρίσκο είναι υψηλότερο, το ίδιο ισχύει και για τις ανταμοιβές. Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετοί επενδυτές είδα τον προϋπολογισμό τους να εκτινάσσεται μετά την άνοδο στα πιο δημοφιλή meme coins.

Φυσικά, μεγάλες είναι και οι ανταμοιβές από επενδύσεις σε νέα κρυπτονομίσματα τα οποία ξεκινώντας από μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή, κατάφεραν να κερδίσουν τεράστιο όγκο συναλλαγών και να σημειώσουν εντυπωσιακές ανόδους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα meme coins Slerf, Smog και πολλά ακόμη.

Ποιο θα είναι το επόμενο BOME;

Ύστερα από την επιτυχημένη πορεία του BOME, αρκετοί είναι οι επενδυτές που αναζητούν ποιο θα είναι το επόμενο meme coin που θα καταφέρει να εκτοξευθεί σε τιμή και να δημιουργήσει νέους εκατομμυριούχους. Αναλύοντας την αγορά και τις τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ένα κρυπτονόμισμα φαίνεται να προσελκύει έντονο ενδιαφέρον, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις λίγες ημέρες. Ο λόγος για το Slothana ($SLOTH), ένα meme coin στο Solana blockchain το οποίο φαίνεται να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων αυτή την περίοδο.

slothana

Ειδικότερα, το Slothana αποτελεί ένα meme coin το οποίο αξιοποιεί έναν τεμπέλη χαρακτήρα, ο οποίος θέλει να παρατήσει τη δουλειά του και να ασχοληθεί με τις επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα. Με την τεράστια ζήτηση των meme coins αυτή τη στιγμή, το $SLOTH παρουσιάζει τις περισσότερες προοπτικές για να γίνει το επόμενο BOME Και να σημειώσει μια τεράστια άνοδο στην τιμή του.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά $SLOTH

Φυσικά, πέρα από τα meme coins, αρκετά είναι και τα καινοτόμα έργα που προσελκύουν το επενδυτικό ενδιαφέρον, χάρη στη χρησιμότητα που προσφέρουν. Ένα από αυτά είναι το eTukTuk ($TUK), το οποίο έχει ως στόχο να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα των μεταφορών, δημιουργώντας ένα δίκτυο ηλεκτρικών οχημάτων. 

eTukTuk

Επιπρόσθετα, το έργο προσφέρει τη δυνατότητα πονταρίσματος για παθητικό εισόδημα ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέσω του οποίοι οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν κρυπτονομίσματα $TUK.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά $TUK

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα