Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν φταίει ο "Τζόκερ" αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο


"Από το πρωί το πανελλήνιο παρακολουθεί την υπουργό Πολιτισμού να τσακώνεται σε ζωντανή μετάδοση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το ποιος θα πάρει το φιάσκο του  «Τζόκερ» στα χέρια του", υπογραμμίζει, με ανακοίνωση του, το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την εισβολή αστυνομικών σε κινηματογράφο, στην εν λόγω ταινία. 

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου τονίζει: "Η κα Μενδώνη μέμφεται την ΕΛ.ΑΣ και διατάσσει ΕΔΕ για τους υπαλλήλους του υπουργείου της.

Η ΕΛ.ΑΣ αδειάζει την κα Μενδώνη και αποκαλύπτει ότι ήταν υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού που έκαναν τις καταγγελίες. 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πετά το μπαλάκι των ευθυνών στην κα Μενδώνη και σαρκάζεται και την ΕΛ.ΑΣ, τονίζοντας ότι θα πάει να δει την ταινία με τον ανήλικο γιο του", σημειώνει χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: "Και τώρα με γελοίες διαρροές προσπαθούν να πείσουν ότι τους φταίει, ποιος άλλος, ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αυτό που τους φταίει δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο «Τζόκερ» αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο με πολλούς γελωτοποιούς και ακόμη περισσότερους ακροβάτες", καταλήγει το ανακοινωθέν.

Διαβάστε επίσης