Πολιτική

Επίθεση Γεωργιάδη στον ΣΥΡΙΖΑ για Τζόκερ και Novartis


Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104.6 FM, αναφορικά με το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis, αλλά και τα όσα συνέβησαν γύρω από την ταινία "Joker" και την επέμβαση της αστυνομίας.

Ειδικότερα, ο υπουργός τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε εξαιρετικά δεινή θέση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον ΣΥΡΙΖΑ να πείσει ξανά το ακροατήριό του ότι αντιμάχεται όλες αυτές τις πολιτικές τις οποίες υπηρέτησε ως κυβέρνηση. Αντί να υπερασπίζονται την κυβερνητική τους πολιτική, κάνουν ακριβώς το αντίθετο».

Όσον αφορά το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης, δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένα καινούργιο στοιχείο στο ντοκιμαντέρ για τη Novartis. Το θέμα επιστρέφει τώρα διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει αντεπίθεση ενόψει της Προκαταρκτικής που ξεκινάει αύριο», για να προσθέσει πως  «στον ΣΥΡΙΖΑ “τα έχουν χαμένα”. Με αυτού του τύπου τα fake news εναντίον μου, αλλά και εναντίον άλλων, πολιτεύτηκαν τεσσεράμισι χρόνια. Όλο αυτό τους οδήγησε σε μια παταγώδη αποτυχία. Έχασαν όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν το 2019. Μετά από τις ήττες που υπέστησαν θα υπέθετε κανείς ότι θα άλλαζαν τη λανθασμένη τακτική τους. Συνεχίζουν, ωστόσο, την ίδια. Είναι πράγματι εντυπωσιακό». 

Κλείνοντας, ο κ. Γεωργιάδης τοποθετήθηκε και για την επέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογράφο κατά την προβολή της ταινίας “Joker”: «Πρώτη είδηση στο Twitter ήταν η υποτιθέμενη επέμβαση της αστυνομίας σε έναν κινηματογράφο για να συλλάβει παιδί που έβλεπε την ταινία “Joker”.  Μέχρι να εμφανιστούν οι γονείς του παιδιού και να πουν ότι αυτό δεν έγινε ποτέ, βγήκαν όλοι οι λεγόμενοι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλουν τον κ. Χρυσοχοΐδη και την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι συλλαμβάνουν παιδιά σε κινηματογράφους. Ο σάλος προκλήθηκε από αυτούς τους δημοσιογράφους», κατέληξε.