Αθλητικά

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσαν οι καταγγελίες που διατύπωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τον χθεσινό επεισοδιακό αγώνα στον Βόλο, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία «εγκληματική οργάνωση» που λειτουργεί «στα πρότυπα της μαφίας».

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου Γεώργιο Οικονόμου, που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων.

Λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Βόλο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποίας επιρρίπτει όλες τις ευθύνες για όσα έγιναν σε ΕΠΟ, ΚΕΔ, αλλά και στην κυβέρνηση (και ιδιαίτερα στην ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη). Πυρά εκτόξευσε και προς τις δικαστικές αρχές, αναφέροντας ότι «αδιαφορούν πλήρως» για ό,τι συμβαίνει.

Στο πλαίσιο αυτό, προειδοποιεί ότι το μέλλον είναι «αβέβαιο» και διατυπώνει το ερώτημα εάν «θα περιμένουμε μια ασύλληπτη τραγωδία για να ξυπνήσει η κυβέρνηση και να ασχοληθεί».

Υποστηρίζει πως ο κόσμος του Ολυμπιακού «βλέπει να τον προκαλούν καθημερινά» εδώ και «3,5 χρόνια τουλάχιστον» και χαρακτηρίζει ως «τουλάχιστον αναμενόμενο» το ξέσπασμα των οπαδών. Μάλιστα, εκτιμά πως «με τα όργια που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ίσως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα... Το.ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από μία «εγκληματική οργάνωση» που λειτουργεί «στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό»

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα