Αγορές

Sell off στα κρυπτονομίσματα το 2022; Τι υποστηρίζουν διαχειριστές κεφαλαίων


Τα κρυπτονομίσματα που χαρακτηρίζονται από τη έντονη μεταβλητότητα και τις μάλλον ασταμάτητες διακυμάνσεις τους,  έχουν διεισδύσει στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κοινότητα, καταγράφοντας φανατικούς φίλους αλλά και πολέμιους. Οι τελευταίοι στο άκουσμα της παρακάτω είδησης, που προκύπτει από σχετική έρευνα, μάλλον θα αισθανθούν «δικαιωμένοι». 

Διαχειριστές κεφαλαίων που συμμετείχαν σε πρόσταη έρευνα της Natixis Investment Managers, εκτιμούν ότι το 2022 είναι πιθανόν να αποδειχθεί έτος μαζικής πώλησης κρυπτονομισμάτων. Προβλέπουν, δηλαδή, ένα τεράστιο sell of στα crypto το επόμενο έτος, προτρέποντας μάλιστα τους επενδυτές να αποφύγουν τη συγκεκριμένη αγορά.

Μια αγορά, που η αλήθεια είναι, πως το 2021 και παρά τις γνωστές διακυμάνσεις, τα πήγε εξαιρετικά και έγινε αποδεκτή από πολλούς επενδυτικούς οργανισμούς, που μέχρι πρότινος είχαν ερμητικά κλειστές τις πόρτες τους.

Οι συγκεκριμένοι διαχειριστές κεφαλαίων που στην πλειοψηφία τους «βλέπουν» sell off στα κρυπτονομίσματα, μόνο τυχαίοι ή ανυπόληπτοι δεν είναι, καθώς η αξία των συνολικών assets που διαχειρίζονται, φτάνει τα 12,3 τρισ.δολάρια.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα