Αγορές

Ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν το 2023;


Όλοι όσοι ασχολούνται με την αγορά crypto, θα ήθελαν να γνωρίζουν ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν μελλοντικά. Ωστόσο, η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι γνωστή για τις γρήγορες διακυμάνσεις τιμών και τις απρόβλεπτες τάσεις της. Ενώ ορισμένα κρυπτονομίσματα μπορεί να γνωρίσουν σημαντική άνοδο, άλλα μπορεί να χαθούν εντελώς.

Μελετώντας τις τάσεις της αγοράς, εντοπίσαμε τα crypto coins με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να ανέβουν σε τιμή. Φυσικά, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για το πώς θα εξελιχθεί τελικά η πορεία τους.

Αγοράστε εδώ το Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix – Πλατφόρμα εξόρυξης Bitcoin στο Cloud

Το Bitcoin Minetrix έχει στρέψει αρκετά βλέμματα πάνω του, χάρη στην μοναδική του προσέγγιση. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο πρότζεκτ έρχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εξόρυξη Bitcoin, αξιοποιώντας έναν μηχανισμό stake-to-mine. Αυτή η μέθοδος cloud mining, δίνει την ευκαιρία σε απλούς επενδυτές να συμμετάσχουν στην εξόρυξη Bitcoin, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν ακριβό εξοπλισμό.

κρυπτονομίσματα

Έτσι, η πλατφόρμα Bitcoin Minetrix, επιτρέπει στους χρήστες να ποντάρουν κρυπτονομίσματα $BTCMTX, τα οποία θα τους επιφέρουν μονάδες εξόρυξης. Αυτές οι μονάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση του ρυθμού εξόρυξης Bitcoin, εξασφαλίζοντάς τους μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Η προπώληση του Bitcoin βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 620 χιλιάδες δολάρια.

Αγοράστε εδώ το Bitcoin Minetrix

Wall Street Memes – Ένα meme coin που κέρδισε την κοινότητα

Το Wall Street Memes ($WSM) είναι ένα κρυπτονόμισμα που γεννήθηκε από τη φρενίτιδα του GameStop το 2021. Συμβολίζει τον θρίαμβο του "μικρού ανθρώπου" επί των παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Το Wall Street Memes αποτελεί μέρος του ευρύτερου κινήματος όπου τα meme coins δίνουν σε απλούς ανθρώπους την ευκαιρία να συμμετέχουν στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

WSM

Το Wall Street Memes αποτελεί ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα το οποίο μάλιστα ακολούθησε μια εξαιρετική πορεία, τόσο κατά τη φάση της προπώλησης όσο και κατά την καταχώρησή του στα ανταλλακτήρια. Μάλιστα, πρόσφατες ανακοινώσεις του OKX για ένταξη του $WSM σε διάφορα επενδυτικά εργαλεία που παρέχει, αύξησαν ακόμη περισσότερο των όγκο των συναλλαγών.

Σημαντικό να αναφέρουμε, ότι κατά την προπώλησή του, το Wall Street Memes είχε ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια δολάρια σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια.

Αγοράστε εδώ το Wall Street Memes

Meme Kombat – Μάχες μεταξύ meme coins

Το Meme Kombat θεωρείται ως ένα από τα κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν το 2023, λόγω της μοναδικής του προσέγγισης. Συγκεκριμένα, το κρυπτονόμισμα αυτό παρέχει τη δυνατότητα στους επενδυτές να συμμετέχουν σε μάχες μεταξύ χαρακτήρων meme. Στοιχηματίζοντας στο αποτέλεσμα των μαχών που προκύπτει από έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν να κερδίσουν διάφορα έπαθλα και ανταμοιβές.

memes

Συνδυάζοντας την τεράστια κοινότητα των meme, με το web3 gaming και τη δυνατότητα ανταμοιβών, το Meme Kombat έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον κατά την προπώληση. Για την ακρίβεια, τα κεφάλαια που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει έως τώρα ξεπερνούν τις 330 χιλιάδες δολάρια.

Αγοράστε εδώ το Meme Kombat

Ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν το 2023 – Συμπεράσματα

Η πρόβλεψη της τιμής των κρυπτονομισμάτων είναι ένα κάτι αρκετά δύσκολο. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια κρυπτονομίσματα θα ανέβουν το 2023. Ωστόσο, λαμβάνοντας γνώση διάφορους παράγοντες, όπως η κατάσταση της αγοράς, η προσέγγιση και η χρησιμότητα ενός έργου, καθώς και η ζήτηση κατά το στάδιο της προπώλησης, μπορούμε να εντοπίσουμε τα κρυπτονομίσματα με τις μεγαλύτερες προοπτικές. Την παρούσα χρονική στιγμή, θεωρούμε ότι οι καλύτερες επιλογές είναι το Bitcoin Minetrix, το Wall Street Memes και το Meme Kombat.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα