Αγορές

Που να επενδύσω σήμερα 2023 - Αγορά κρυπτονομισμάτων


Που να επενδύσω σήμερα; Ένα αρκετά συχνό ερώτημα στις μηχανές αναζήτησης για το 2023, αφού ολοένα και περισσότερος κόσμος θέλει να στραφεί στον χώρο των επενδύσεων. Σίγουρα, το ποσό της επένδυσης μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, αφού άλλοι αναζητούν να επενδύσουν 100€, άλλοι 500€ και άλλοι 1000 ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουν να εντοπίσουν τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες, ώστε να διαθέσουν ένα σχετικά μικρό ποσό και να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη γρήγορα. Κάτι που έχει καταστεί δυνατό με τα κρυπτονομίσματα (crypto coins).

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

Που να επενδύσω σήμερα;

Ως επενδυτής, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επενδυτικές επιλογές. Σίγουρα, οι παραδοσιακές επενδύσεις, όπως οι μετοχές και τα πολύτιμα μέταλλα, εξακολουθούν να αποτελούν σταθερές επιλογές. Ωστόσο, η ραγδαία ανάπτυξη των crypto έχουν προσελκύσει έναν ιδιαίτερα υψηλό αριθμό επενδυτών. Τα κρυπτονομίσματα, έχουν αποδείξει ότι αποτελούν μια επενδυτική επιλογή που μπορεί να επιφέρει τεράστια κέρδη, ακόμη και από μια μικρή επένδυση.

Επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα – Που να επενδύσω το 2023;

Για επενδύσεις με λίγα χρήματα, η καλύτερη επιλογή είναι να στραφείτε σε νέες κυκλοφορίες κρυπτονομισμάτων. Συμμετέχοντας σε ένα έργο από νωρίς και συγκεκριμένα από τη φάση της προπώλησης, οι προοπτικές για κέρδος είναι πολύ μεγαλύτερες. Φυσικά, στις περιπτώσεις αυτές και το ρίσκο είναι υψηλότερο. Για αυτό η επένδυσή σας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 5% του συνολικού κεφαλαίου σας, ανά κρυπτονόμισμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων ώστε να επενδύσετε σε εκείνα με τις μεγαλύτερες προοπτικές.

Προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων

Εάν θέλετε να διαθέσετε μεγαλύτερο κεφάλαιο με μικρότερο ρίσκο, τότε καλό θα είναι να εξετάσετε και πιο σταθερά κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH), το Ripple (XRP) και το Solana (SOL). Οι διακυμάνσεις στα συγκεκριμένα crypto coins είναι μικρότερες, κάτι που μειώνει το ρίσκο για γρήγορη απώλεια χρημάτων. Ωστόσο και οι προοπτικές κέρδους είναι μικρότερες.

Ποιες είναι οι καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων που μπορώ να επενδύσω;

Ολοένα και περισσότερου επενδυτές, αναζητούν νέα κρυπτονομίσματα που θα μπορέσουν να τους επιφέρουν κέρδη 5x, 10x ή και ακόμη περισσότερα. Κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα το Bitcoin και το Ethereum.  

Φυσικά, πολλά ήταν και τα meme coins που επέφεραν κέρδη πάνω από 100x στους επενδυτές. Το Doge Coin, το Shiba Inu και το Pepe Coin αποτελούν τα πιο γνωστά παραδείγματα, που μετέτρεψαν απλούς επενδυτές σε εκατομμυριούχους, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Εάν θέλετε να επενδύσετε σε νέα κρυπτονομίσματα τα οποία μπορούν να ακολουθήσουν μια πορεία σαν αυτή, τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα για φέτος είναι:

1) Bitcoin Minetrix ($BTCMTX)

Bitcoin Minetrix

Ένα κρυπτονόμισμα που έχει ήδη ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο δολάρια στη φάση της προπώλησης. Το Bitcoin Minetrix προσφέρει μια καινοτόμα πλατφόρμα, μέσα από την οποία κάθε επενδυτής μπορεί να ασχοληθεί με την εξόρυξη Bitcoin χωρίς να χρειάζεται πρόσθετο εξοπλισμό και μεγάλη κατανάλωση ενέργειας.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix εδώ

2) Meme Kombat ($MK)

Meme combat

Το Meme Kombat αποτελεί ένα επίσης δημοφιλές κρυπτονόμισμα με την προπώλησή του να έχει ξεπεράσει τις 300 χιλιάδες δολάρια. Πρόκειται για ένα κρυπτονόμισμα το οποίο χρησιμοποιεί μάχες μεταξύ των δημοφιλέστερων meme coins, για να προσφέρει εξαιρετικές ανταμοιβές στους επενδυτές. Έτσι, με μια μικρή επένδυση, μπορείτε να

Αγοράστε Meme Kombat εδώ

Που να επενδύσω σήμερα - Συμπεράσματα

Εάν ακόμη αναρωτιέστε «που να επενδύσω σήμερα», η απάντηση είναι τα κρυπτονομίσματα! Τόσο το Bitcoin Minetrix όσο και το Meme Kombat, αποτελούν δύο κρυπτονομίσματα τα οποία πέρα από τις μεγάλες προοπτικές για άνοδο στην τιμή τους, προσφέρουν και λύσεις για παθητικό εισόδημα. Κάτι που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε την επένδυσή σας στο έπακρο.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε να διευρύνετε το χαρτοφυλάκιό σας με διάφορες επενδύσεις, τόσο σε νέα όσο και παλαιότερα κρυπτονομίσματα. Χωρίς να υπερβαίνετε το 5% του κεφαλαίου σας σε ένα συγκεκριμένο crypto coin.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα