ΕΥΖην

Μετά τον Christian Lacroix, φιάλη evian (reusable!) από τον Virgil Abloh


Οι Γάλλοι είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για το νερό evian. Ίσως όχι άδικα. Μετά τη συνεργασία με τον Christian Lacrois, κατά της διάρκεια της φετινής Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης η evian αποκάλυψε το πρώτο επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι για το θαυμαστό νερό της. Τη φιάλη σχεδίασε ο Virgil Abloh, που είναι o σύμβουλος επί θεμάτων δημιουργικού της φίρμας στον τομέα του βιώσιμου καινοτόμου ντιζάιν.
   
Το Δεκέμβριο, η evian ανακοίνωσε ότι ο Abloh αναλαμβάνει να τη συμβουλεύει για το βιώσιμο ντιζάιν.

Η σχέση καρποφόρησε: η περιορισμένης κυκλοφορίας φιάλη -κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη εταιρεία αναψυκτικών SOMA- είναι από γυαλί, με καπάκι από μπαμπού.

Σε μια προστατευτική της φιάλης σιλικόνη αναγράφεται το λογότυπο «evian» σε γκρι χρώμα, καθώς και «RAINBOW INSIDE», κάθετα, και εντός εισαγωγικών που είναι τόσο χαρακτηριστικά του Άμπλο στο ντιζάιν.
   
Η φιάλη, την οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί διαδικτυακά, θα είναι διαθέσιμη με το κείμενο σε τέσσερα χρώματα: ροζ, μοβ, γαλάζιο και μπλε.
   
Η εταιρεία εμφιαλωμένου νερού φιλοδοξεί έως το 2025 να έχει αποκλειστικά και μόνον επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες σε όλα τα προϊόντα της.

Δείτε και την όμορφη φιάλη που είχε δημιουργήσει για το brand ο Christian Lacroix

Evian, Christian Lacroix
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα