ΕΥΖην

Λατρεύετε το milkshake; Εδώ θα βρείτε... 207 γεύσεις!


Αν τυχαίνει να είστε λάτρης του milkshake, τότε το όνειρό σας είναι... ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική. Διότι ένα εστιατόριο στο Cape Town κατέχει πλέον μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness ακριβώς λόγω του milkshake: διαθέτει 207 διαφορετικές γεύσεις στο μενού του!

Σύμφωνα με τη Guiness World Records Ltd. το εστιατόριο Gibson's Gourmet Burgers & Ribs, στην περιοχή Βικτόρια & Άλφρεντ Γουότερφροντ στο Cape Town εγγράφηκε στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ για τις περισσότερες ποικιλίες milkshake διαθέσιμες προς κατανάλωση.

Για να συμπληρωθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η αίτηση για εγγραφή στο βιβλίο των Ρεκόρ Guiness χρειάστηκε 1,5 χρόνος και τον περασμένο Οκτώβριο σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι 207 τύποι του ροφήματος, τους οποίους δοκίμασαν οι κριτές.

Η παρασκευή του κάθε milkshake καταγράφηκε με φωτογραφίες και οι κριτές πιστοποίησαν τον συνολικό αριθμό και τη μοναδική γεύση κάθε ροφήματος.

Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και υποβλήθηκε στα γραφεία της Guiness World Records Ltd. στο Λονδίνο, απ' όπου ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι η απόπειρα για ρεκόρ ήταν επιτυχής.

Διαβάστε επίσης