ΕΥΖην

"Καραντίνα αλά Ρωσικά": Το νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Αντρέι Κοντσαλόφσκι


Ντοκιμαντέρ για την κατάσταση που επικρατεί στη Ρωσία εξαιτίας του κορονοϊού, με τίτλο "Καραντίνα αλά Ρωσικά", ετοιμάζει ο διάσημος Ρώσος σκηνοθέτης Αντρέι Κοντσαλόφσκι.

Για τον σκοπό αυτό παρακαλεί τους συμπατριώτες του να γράψουν βιντεοκλίπ, στα οποία θα απαντούν στις ερωτήσεις που ο ίδιος θα θέτει.

«Φίλοι, ο κόσμος αλλάζει μπροστά στα μάτια μας. Είμαι βέβαιος ότι θα χρειασθεί χρόνος για να συνειδητοποιήσουμε όλα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή. Θα ήταν όμως ασυγχώρητο λάθος να μην προσπαθήσω να καταγράψω αυτές τις αλλαγές.

"Σκέφθηκα να γυρίσω ένα ντοκιμαντέρ-έρευνα, στο οποίο έδωσα προς το παρόν τον τίτλο 'Καραντίνα αλά ρωσικά'. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να γίνετε συνδημιουργοί μου» γράφει ο Ρώσος σκηνοθέτης.

Ο Κοντσαλόφσκι προτείνει στους συμπατριώτες του να γυρίσουν μικρά βιντεοκλίπ με τις απαντήσεις που θα δίνουν σε μερικά ερωτήματα, τα οποία ο ίδιος σταδιακά θα ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα πρώτα ερωτήματα ο Κοντσαλόφσκι καλεί τους συμπατριώτες του να σκεφθούν σε τι διαφέρει η καραντίνα στην Ρωσία από την καραντίνα στις άλλες χώρες ή να σκεφθούν «ποια παράλογη αγορά» έκαναν αυτή την περίοδο.

Διαβάστε επίσης