ΕΥΖην

Η Κάτια Ζυγούλη θα κάνει εκπομπή στην ΕΡΤ - Δείτε πόσο θα κοστίσει


Δική της εκπομπή στην ΕΡΤ θα κάνει η Κάτια Ζυγούλη, που θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του «Ιστορίες Μόδας». Πρόκειται για μια εβδομαδιαία εκπομπή, διάρκειας 45 λεπτών, την οποία θα σκηνοθετεί ο Λεωνίδας Πανωνίδης ενώ την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Σάντυ Τσαντάκη, που παρουσίαζε τις «Ιστορίες Μόδας» για δύο συνεχόμενα χρόνια.

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου και αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κάτια Ζυγούλη, που διατηρεί δικό της κανάλι στο Youtube, θα παρουσιάσει κάτι στην τηλεόραση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος της εκπομπής για 20 επεισόδια είναι 179.645 ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνεται και η αμοιβή της Κάτιας Ζυγούλη. Η απόφαση για την προβολή της εκπομπής εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης και στη συνεχεία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ενώ έγκριση έλαβε επίσης το τηλεπαιχνίδι "Selfie", το οποίο «γυρίζει» τις γειτονιές της Ελλάδας και φωτογραφίζεται με τους ανθρώπους της.

Κάτια Ζυγούλη: Το βιογραφικό

Η Κάτια Ζυγούλη, σύμφωνα με το wikipedia, γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1978 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling ενώ παράλληλα όταν δεν είχε σχολείο, δούλευε ως χορεύτρια σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Σε ηλικία 18 ετών κι ενώ ήταν ήδη μέλος σε πρακτορείο μοντέλων, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς "Elit Model Look 1996", όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Playmate Of The Year" που προβλήθηκε από το κανάλι STAR και στέφθηκε νικήτρια. Έπειτα, έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα γιατί ένιωθε μοναξιά στο εξωτερικό. Έχει ψηφιστεί δύο φορές "Μοντέλο της Χρονιάς" από την ελληνική βιομηχανία μόδας (2002 & 2004) ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των ελληνικών περιοδικών Vogue, InStyle, Playboy, Nitro, MarieClaire, Beaute, Glow κ.α.