ΕΥΖην

Η Eva Longoria σε ρόλο σκηνοθέτη


Πίσω από τις κάμερες θα βρεθεί η πολυτάλαντη Eva Longoria, για να σκηνοθετήσει το "Flamin’ Hot", τη βιογραφική ταινία της Fox Searchlight για τον Richard Montanez, ο οποίος δημιούργησε το πικάντικο σνακ Flick' Hot Cheetos.

Ο DeVon Franklin θα είναι ο παραγωγός της ταινίας με την εταιρεία Franklin Entertainment, η οποία επί του παρόντος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Fox.

Σύμφωνα με το Page Six η Longoria κατάφερε να αναλάβει τη σκηνοθεσία, βάζοντας στην άκρη πολλούς άλλους σκηνοθέτες, καθώς εντυπωσίασε τον Franklin και την Fox με την αυθεντική προσέγγιση που είχε για την ιστορία του Richard και της Judy Montanez.

Ο Richard, ένας άνδρας με ταπεινή καταγωγή, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το αμερικάνικο όνειρο. Γιος Μεξικανού μετανάστη, ήταν σερβιτόρος στο Frito-Lay όταν του ήρθε η ιδέα του Flamin' Hot Cheetos.

Η δημιουργία του, εμπνευσμένη από τις γεύσεις της μεξικάνικης κοινότητας, δημιούργησε επανάσταση στη βιομηχανία τροφίμων και ένα φαινόμενο της λαϊκής κουλτούρας που συνεχίζεται ακόμα σήμερα.

Διαβάστε επίσης