ΕΥΖην

Έχει μέλλον ο Spider-Man; "Λαμπρό" λέει ο Tom Holland


Για το μέλλον του Spider-Man μίλησε ο Tom Holland στο D23 Expo της Disney, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές του υπερήρωα, που ανησυχούν λόγω της ασυμφωνίας Disney - Sony.
   
"Βασικά, έχουμε κάνει πέντε μεγάλες ταινίες. Ήταν πέντε εκπληκτικά χρόνια. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ", δήλωσε ο ηθοποιός στο Entertainment Weekly.

Απαντώντας στα ερωτήματα που έχουν προκύψει για το εάν θα συνεχιστεί το franchise του Spider-Man, μετά την είδηση ότι η Disney και η Sony δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για το μέλλον του υπερήρωα, ο Tom Holland είπε:

"Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον; Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι θα συνεχίσω να παίζω τον Spider-Man. Θα είναι τόσο διασκεδαστικό, ωστόσο επιλέγουμε να το κάνουμε".

"Το μέλλον για τον Spider-Man θα είναι διαφορετικό, αλλά θα είναι εξίσου εκπληκτικό και καταπληκτικό και θα βρούμε νέους τρόπους για να τον καταστήσουμε ακόμη πιο φρέσκο".

Οι θαυμαστές του υπερήρωα έχουν ενώσει τις φωνές τους, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους, καθώς η Disney και η Sony δεν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία για το πώς θα συνεχίσουν να μοιράζονται και να συγχρηματοδοτούν τις ταινίες Spider-Man.

Διαβάστε επίσης