Τουρισμός

Εστίαση: Ευφάνταστη ιδέα για τήρηση αποστάσεων


Η εστίαση έχει αρχίσει σταδιακά να "ζωντανεύει" στις ευρωπαϊκές χώρες, φυσικά με ειδικά πρωτόκολλα διάταξης των τραπεζοκαθισμάτων. Ακόμη και στη Γερμανία, όπου οι κανόνες φυσικής αποστασιοποίησης ήταν ιδιαίτερα αυστηροί, τα μέτρα χαλαρώνουν.

Στην πόλη Schwerin, στα βορειοανατολικά της χώρας, οι ιδιοκτήτες του "Café Rothe Schwerin" είχαν μια ευφάνταστη ιδέα για την ασφάλεια των πελατών.

Το καφέ άνοιξε προσφάτως και τοποθέτησε τα τραπεζάκια έξω σε απόσταση 1,5 μέτρου το ένα από το άλλο, όπως ακριβώς υποχρεούται να κάνει κάθε κατάστημα εστίασης.

Όμως, η ιδιοκτήτρια, η Jacqueline Rothe έκανε ένα βήμα παραπέρα για να εξασφαλίσει το ότι οι πελάτες κρατούν μεταξύ τους τις αποστάσεις ασφαλείας: προσφέρει σε κάθε πελάτη ένα ψάθινο καπελάκι στο οποίο είναι προσαρμοσμένα δύο βοηθητικά κολύμβησης σε πισίνα που τα ξέρουμε ως «μακαρόνια».

Δεν είναι πλέον εφικτό να σκύψει πελάτης στο πρόσωπο της/του συνοδού του/της ή να έρθει "επικίνδυνα κοντά".

Αναζήτησαν από το Bored Panda την Jacqueline Rothe, η οποία διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για έκτακτο μέτρο που σχετίζεται με την επαναλειτουργία του καφέ και ότι δεν υποχρεούνται συνήθως οι πελάτες του «Café Rothe Schwerin» να φορούν «μακαρόνια» στο κεφάλι για να απολαύσουν τον καφέ τους.

Διαβάστε επίσης