Τουρισμός

"Δυνατό" το πρώτο διήμερο του 100% Hotel Show: Αύξηση επισκεπτών, sold out τα workshops


Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Με σημαντική αύξηση επισκεψιμότητας ξεκίνησε την Παρασκευή το 100% Hotel Show, με την τελετή απονομής των Hotel Design Awards και του VIP Opening Party να κλέβουν την παράσταση. Τη δεύτερη ημέρα οι εκθέτες ήταν πρωταγωνιστές, με τα περίπτερα πιο εντυπωσιακά από ποτέ και τα ξενοδοχειακά Workshops και τα νέα Hospitality Seminars να συγκεντρώνουν εκατοντάδες επαγγελματίες τουρισμού.

Δείτε πιο κάτω video από τη χθεσινή, δεύτερη ημέρα

Ο αναβαθμισμένος χαρακτήρας της έκθεσης και η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής διοργάνωσης. Το Design Section του 100% Hotel Show αποτελεί πλέον το σημαντικότερο σημείο αναφοράς της ξενοδοχειακής κατασκευής και ανακαίνισης ενώ τα 100% Workshops αποτελούν το δυναμικότερο εκπαιδευτικό γεγονός της ξενοδοχειακής αγοράς.

Η σημερινή, τρίτη ημέρα (Κυριακή 18/11/2018) ξεκινάει με τα Workshops για βίλες από την Web Hotelier και την Airbnb να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και τα εκθεσιακά sections Digital & Sales  και Food & Serve να φιλοξενούν χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, Κυριακή, θα διεξαχθούν τα παρακάτω Workshops:

  • Villa Sales Master Class: Δείτε πώς θα πουλήσετε πιο αποτελεσματικά τη Βίλα σας μέσα από ένα δυναμικό πλάνο διανομής
  • The Host Workshop by Airbnb: Συμβουλές για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των καταλυμάτων και αύξηση των πωλήσεων
  • Ξενοδοχεία και GDPR: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή του από το προσωπικό μέχρι και τα online κανάλια
  • The Hotel HR Workshop: Changing Landscapes: Με ποιους τρόπους θα βρείτε το ιδανικό προσωπικό για το ξενοδοχείο σας καθώς και αποτελεσματικές μεθόδους για την κατάλληλη εκπαίδευσή τους
  • Hotel Sales Strategy: Μάθετε πώς μπορείτε να στήσετε ένα επιτυχημένο πλάνο πωλήσεων με σωστή ισορροπία μεταξύ Online Πωλήσεων και B2B Συμβολαίων

Τα workshops είναι ήδη sold out, οπότε εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποιο από αυτά, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ειδική reception στο κεντρικό lounge της έκθεσης.

Μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν την πρόσκλησή σας εδώ

Διαβάστε επίσης