Τουρισμός

Γιατί Boutique ξενοδοχεία και Hotel Designers αγαπούν το 100% Hotel Show


Το 100% Hotel Show ετοιμάζεται για την έκτη του διοργάνωση (16-19 Νοεμβρίου 2018, MEC Παιανίας), η οποία, σε συνέχεια της αξιοσημείωτης περσινής της επιτυχίας, αναμένεται να είναι δυναμικότερη από ποτέ. Την περσινή χρονιά επισκέφθηκαν την έκθεση πάνω από 25.000 επισκέπτες, με τους ιδιοκτήτες των Boutique ξενοδοχείων αλλά και τους αρχιτέκτονες με σημαντικό portfolio από καταλύματα και τουριστικές επιχειρήσεις, να αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα του κοινού.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το 100% Hotel Show τη σημαντικότερη έκθεση για Boutique ξενοδοχεία και Hotel Designers;

1. Το Ξενοδοχειακό Design κατέχει κεντρικό ρόλο σε όλη την έκθεση

Hotel Design, 100% Hotel Show

Αν ένα είναι το διακριτό χαρακτηριστικό όλων των Boutique Ξενοδοχείων, αυτό είναι το ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο Design με ξεχωριστό χαρακτήρα. Το 100% Hotel Show, κατάφερε να παρουσιάζει την πιο πλήρη συλλογή ιδεών και προτάσεων, αφού οι τομείς Architecture & Development, Build & Renovation και Interior & Exterior Design, είναι οι πλέον αναπτυγμένοι, με τις εταιρείες που συμμετέχουν να μετατρέπουν τα περίπτερά τους σε έτοιμες ολοκληρωμένες προτάσεις. Η υψηλή αισθητική και η ποιότητα των Design προτάσεων, ξεχωρίζει σαφώς και για τους Αρχιτέκτονες που επισκέπτονται την έκθεση, αφού μπορούν να ανακαλύψουν τις νέες λύσεις και προτάσεις των εταιρειών αλλά και να δουν την εφαρμογή τους.

Δείτε τη λίστα με τις εταιρείες που συμμετέχουν στις ενότητες:

2. Εκπαίδευση Boutique Ξενοδόχων και Αρχιτεκτόνων με στοχευμένα Workshops

100% Hotel Show, workshops

Οι ιδιοκτήτες των Boutique Ξενοδοχείων είθισται να ασχολούνται με ποικίλης ειδικότητας θέματα, τα οποία, λόγω της εξέλιξης της αγοράς, απαιτούν διαρκή εκπαίδευση. Είναι γεγονός, πλέον, ότι τα Workshops του 100% Hotel Show αποτελούν σημείο αναφοράς τόσο των ξενοδόχων όσο και των αρχιτεκτόνων που επισκέπτονται την έκθεση, αφού καλύπτουν ειδικές θεματολογίες που αγγίζουν τις άμεσες ανάγκες της αγοράς. Ειδικά για αυτή τη χρονιά, αρκετά από τα Workshops έχουν συνδυαστική θεματολογία μεταξύ Design και Στρατηγικής, καθώς έχει αποδειχτεί ότι η συνολική εμπειρία του επισκέπτη καθορίζεται σημαντικά από το συνολικό σχεδιασμό, που επηρεάζει τόσο την ικανοποίησή του όσο και τις πωλήσεις.
Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των Workshops σε αυτό το link ➔

3. Ξενοδόχοι και δημιουργοί αναδεικνύονται στα Hotel Design Awards

Hotel Design Awards

Με το 100% Hotel Show να αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα, πλέον, σημεία αναφοράς της Ελληνικής Ξενοδοχειακής Αγοράς, δεν θα μπορούσε να παραληφθεί και η δημιουργία μιας δράσης με στόχο την προώθηση των ξενοδοχείων και των αρχιτεκτόνων που το έχουν στηρίξει τα τελευταία χρόνια. Έτσι, η ολοένα και δυναμικότερη ενίσχυση των Hotel Design Awards, ενός θεσμού μέσω του οποίου διακρίνονται τόσο Ξενοδοχεία όσο και Designers που αναδεικνύονται στη συνέχεια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, γίνεται δυναμικός πόλος έλξης που έχει δημιουργήσει έναν από τους πλέον αντικειμενικούς και αξιόπιστους θεσμούς που προάγουν το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design.
Ψηφίστε εδώ τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στα Hotel Design Awards ➔

4. Δίνει λύσεις 360° (Digital & Sales, Housekeeping & Wellness, Food & Serve) 

100% Hotel Show, Digital Square

Εκτός από το Design, μεγάλη σημασία έχει πλέον και ο τομέας του Digital Marketing, αφού καθορίζει σημαντικό κομμάτι των πωλήσεων των ξενοδοχείων. Το 100% Hotel Show έχει στήσει και παρουσιάζει το σημαντικότερο Digital & Sales Hub, μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης περιοχής, όπου οι ξενοδόχοι μπορούν να βρουν όλες τις εταιρείες που δίνουν λύση σε αυτή την κατεύθυνση. Ταυτόχρονα, οι Αρχιτέκτονες έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την ξενοδοχειακή πραγματικότητα, και σε συνδυασμό με τις επιλεγμένες προτάσεις του Housekeeping & Wellness αλλά και του Food & Serve, να προδιαγράφουν πιο ολοκληρωμένα ξενοδοχεία.
Δείτε εδώ τη λίστα με τις εταιρείες που συμμετέχουν στην ειδική ενότητα Digital & Sales ➔

Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ ➔

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα