Τουρισμός

Οι πωλήσεις των ξενοδοχείων στο επίκεντρο του επόμενου 100% Hotel Show


το Νοέμβριο στο MEC Παιανίας

Καθώς οι πωλήσεις των ξενοδοχείων αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλούνται να λύσουν οι σύγχρονοι ξενοδόχοι, το 100% Hotel Show αναπτύσσει το νέο section "Digital & Sales", φιλοξενώντας εταιρείες που δίνουν λύσεις στο συγκεκριμένο τομέα.

Το νέο αυτό κομμάτι της έκθεσης αποτελεί εξέλιξη του Digital Section που είχε παρουσιαστεί στις προηγούμενες διοργανώσεις, αφού συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερα εξειδικευμένα brands που βοηθούν άμεσα ή έμμεσα τις πωλήσεις.

Στην κορυφή των πωλήσεων βρίσκονται, ασφαλώς, τα booking engines των ξενοδοχείων, με τα οποία οι ξενοδόχοι επιτυγχάνουν αύξηση του συνολικού τους revenue, μέσω των άμεσων κρατήσεων. Μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στον τομέα αυτό, η WebHotelier, πρωταγωνιστεί στο φετινό "Digital & Sales" section, με μια παρουσία που στόχο θα έχει να δώσει πρακτικές κατευθύνσεις στους ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν.

Η συμμετοχή της WebHotelier στο 100% Hotel Show θα συμπληρωθεί και με μια συνεργασία —έκπληξη στο Workshop Stage του 100% Hotel Show. Η εν λόγω συνεργασία, που θα αφορά τόσο Ξενοδόχους όσο και Villa Owners, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Από ένα, όμως, ολοκληρωμένο section πωλήσεων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εταιρείες που ενισχύουν τις εσωτερικές πωλήσεις των ξενοδοχείων — όπως, για παράδειγμα τις πωλήσεις των εστιατορίων, που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για κάθε κατάλυμα. Η εταιρεία Butterfly Stories συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση, δίνοντας συμβουλευτική σχετικά με το πώς μπορούν οι ξενοδόχοι να αυξήσουν τις πωλήσεις των εστιατορίων τους και να ενισχύσουν τη συνολική τους κερδοφορία.

Στην ίδια κατεύθυνση, ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται και η συμμετοχή εταιρειών management, όπως η HIP Hospitality και η KIHLI, οι οποίες θα παρουσιάσουν λύσεις εξοικονόμησης μέσω σωστής διοίκησης και οργάνωσης.

Επίσης, καθώς το δυναμικό branding παίζει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις των ξενοδοχείων, εταιρείες όπως η Mosaik θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, ενώ το Destsetters θα λανσάρει για πρώτη φορά την υπηρεσία του Strategic Hotel Concept Development, που δημιουργεί ανταγωνιστικά ξενοδοχεία εκ προδιαγραφής.

Και φυσικά, η παρουσία του ξενοδοχείου στο internet είναι η επικοινωνία του με τον κόσμο. Και στο επίπεδο αυτό το 100% Hotel Show φιλοξενεί κορυφαίους εκθέτες, όπως η WebOlution, το ελληνικό Hotel Internet Marketing Digital Agency, που έχει κατασκευάσει ορισμένες από τις πιο High Performance ιστοσελίδες ξενοδοχείων και τουριστικών οργανισμών, παρέχοντας εξειδικευμένα εργαλεία και στοχευμένη στρατηγική Marketing με στόχο την αύξηση πωλήσεων.

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Νοεμβρίου 2018, στο MEC Παιανίας.

Εγγράψου ως επισκέπτης εδώ, και οργάνωσε την επίσκεψή σου κλείνοντας ραντεβού με τους εκθέτες!

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα