ΕΥΖην

Δυναμικό comeback του Έντι Μέρφι, με δύο νέες ταινίες


Δυναμικό comeback κάνει ο Έντι Μέρφι, με δύο νέες ταινίες. Ο ηθοποιός θα είναι πρωταγωνιστής σε remake της κωμωδίας "Grumpy Old Men" (Οι Γκρινιάρηδες), ενώ θα εμφανιστεί και στην ταινία «Dolemite Is My Name» με θέμα τη ζωή του "πατέρα του rap" Ρούντι Ρέι Μουρ.

Στην ταινία "Grumpy Old Men" του 1993 πρωταγωνιστούσαν ο Τζακ Λέμον και ο Γουόλτερ Ματάου. Έπαιζαν δύο γείτονες που βρίσκονται σε συνεχή διαμάχη και ανταγωνίζονται για την προσοχή της νέας τους γειτόνισσας, καθηγήτριας κολεγίου, που υποδύθηκε η Άνν-Μάργκρετ.

Ο Τιμ Στόρι θα είναι σκηνοθέτης και παραγωγός μέσω της εταιρείας του «The Story Entertainment company» μαζί τον Τζον Ντέιβις από την εταιρεία «Davis Entertainment company». Ο Ντέιβις ήταν παραγωγός και της πρώτης ταινίας του 1993.

Η Σάρλα Σάμπτερ Μπρίτζετ, πρόεδρος της «The Story Company» θα είναι επίσης παραγωγός του φιλμ, το οποίο προς το παρόν δεν έχει τίτλο, σύμφωνα με το Hollywood Deadline.

Την ταινία «Grumpy» σκηνοθέτησε ο Ντόναλντ Πέτρι και απέφερε στα ταμεία της Warner Bros 70 εκατ. δολάρια. Το 1995 ακολούθησε το sequel «Grumpier Old Men» με εισπράξεις 72 εκατ. δολάρια.

Το «Dolemite Is My Name» έχει ως θέμα τη ζωή του Ρούντι Ρέι Μουρ, ηθοποιού, τραγουδιστή και κινηματογραφικού παραγωγού, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «πατέρας της rap».

Ο Ρούντι Ρέι Μουρ ηχογράφησε τα κωμικά άλμπουμ Dolemite στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και από τα έσοδα χρηματοδότησε την ταινία του 1975 «Dolemite», στην οποία πρωταγωνίστησε ως μαστροπός και ήρωας γκέτο.

Ο Μέρφι, 57 ετών, έχει περιορίσει τις κινηματογραφικές του εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Πρωταγωνίστησε στο δράμα «Mr. Church» το 2016 και στην κωμωδία του 2012 «A Thousand Words».

Διαβάστε επίσης