ΕΥΖην

Ντετέκτιβ ο Daniel Craig στην ταινία μυστηρίου "Knives Out" του Rian Johnson


Το ρόλο του ντετέκτιβ θα ενσαρκώσει ο Daniel Craig στην ταινία μυστηρίου του Rian Johnson "Knives Out".

Γνωστοί και οι δύο για τα μεγάλα κινηματογραφικά sequels, ο ηθοποιός και παραγωγός Daniel Craig και ο δημιουργός ταινιών Rian Johnson συνεργάζονται για ένα ανεξάρτητο φιλμ, ο μεν ως πρωταγωνιστής και ο δε ως παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο προτού ο Daniel Craig γυρίσει την 25η ταινία James Bond, η οποία φαίνεται πως θα καθυστερήσει λόγω της πρόσφατης παραίτησης του σκηνοθέτη Danny Boyle.

Ο Johnson, ο οποίος αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί με τον συνεργάτη του, Ram Bergman, θα γυρίσει το «Knives Out» πριν από την καινούργια τριλογία «Star Wars» για τη Disney και την Lucasfilm, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι.

Το τελευταίο φιλμ του Johnson ήταν το «Star Wars: The Last Jedi» του 2017, οι εισπράξεις από το οποίο ανήλθαν σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Το «Knives Out» θα χρηματοδοτηθεί μέσω μιας νέας εταιρείας που ξεκινούν οι Johnson και Bergman.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής και πάντα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του και καθώς δούλευα το σενάριο, ο Ram και εγώ σκεφτόμασταν ποιος θα μπορούσε να είναι ο ντετέκτιβ. Στη συνέχεια, απρόσμενα προέκυψε ότι ο Daniel μπορεί να είχε τη δυνατότητα. Είναι ένας ηθοποιός εξαιρετικής εμβέλειας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του για τη δημιουργία ενός νέου Πουαρώ» δήλωσε στο Deadline o Rian Johnson.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης