Πολιτική

Αρνείται η ΝΔ το τηλεοπτικό ντιμπέιτ Τσίπρα – Μητσοτάκη


 Αρνήθηκε τη διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης , η Νέα Δημοκρατία.

Η εκπρόσωπος του κόμματος της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας πριν από λίγο στο ραδιόφωνο 24/7,  και ερωτώμενη εάν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση του πρωθυπουργού για τη διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ, ενόψει το Ευρωεκλογών, απάντησε αρνητικά.

Όπως είπε, γίνεται ήδη δημόσιος διάλογος με παρεμβάσεις και δεν κρίνεται απαραίτητο ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο αρχηγών. Πρόσθεσε, ότι θα μπορούσε να γίνει ντιμπέιτ, εάν ο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκηρύξει εθνικές εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι την πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ απηύθυνε ο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας τη Μ. Δευτέρα στη μεγάλη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας που εξεπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ σε τηλεοπτική μονομαχία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος στην τηλεθέαση και πρόσθεσε ότι εάν θέλει να αποκτήσει μεγάλη τηλεθέαση «να έρθει στο στούντιο όταν θα είμαι κι εγώ εκεί, να αντιπαρατεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς σημειώσεις, χωρίς υποβολείς, για την οικονομία, την Ευρώπη, τα εθνικά θέματα».

Διαβάστε επίσης