Πολιτική

Κατά του επιδόματος ανεργίας ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ!


Μετά την αναφορά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για το δώρο των Χριστουγέννων ήρθε χθες ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος να υποπέσει σε νέο επικοινωνιακό «φάουλ» και μάλιστα σε μια προεκλογική περίοδο.

Οι δύο αναφορές των προέδρων της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ προκάλεσαν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση.

Το Σin δημοσιεύει και τα δύο βίντεο, προκειμένου οι αναγνώστες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Εδικότερα, σε συνέντευξή του στο κανάλι Kontra ο κ. Δέρβος που είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε αντιπαραγωγικό το επίδομα ανεργίας, υποστηρίζοντας ότι οι νέοι αντί να εργάζονται με μισθούς των 300 – 400 ευρώ, προτιμούν να παίρνουν το επίδομα ανεργίας και το χαρτζιλίκι από τον πατέρα ή τον παππού.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΟΝΝΕΔ προκάλεσαν την αντίδραση του Μ. Μαξίμου το οποίο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «μετά τον κ. Μητσοτάκη που θέλει να καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα γιατί τα θεωρεί «ελεημοσύνη» και «πελατειακά», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί όπως λέει αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας».

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές προσέθεταν ότι «ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά», πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

Μάλιστα όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά «επειδή η ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για διαστρέβλωση, ας δουν οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», παραθέτοντας τα δύο βίντεο με τις αναφορές του προέδρου της ΝΔ και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Η Ν.Δ. με ανακοίνωσή της καταγγέλλει μεθοδεύσεις «Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.
Τα δύο βίντεο με τις παρεμβάσεις του Κυρ. Μητσοτάκη για τα δώρα Χριστουγέννων και του Κώστα Δέρβου για το επίδομα ανεργίας.

 

Διαβάστε επίσης