ΕΥΖην

Άνοιξε το θεματικό πάρκο «Star Wars: Galaxy's Edge» της Disney (video)


Μία από τις πλέον αναμενόμενες εξελίξεις στον Γαλαξία είναι ήδη γεγονός. Εδώ και λίγες ημέρες το «Star Wars: Galaxy's Edge» της Disney δέχεται επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να ζήσουν τo «Πόλεμος των Άστρων» όνειρό τους στην Καλιφόρνια.

Δείτε σχετικό video πιο κάτω
   
Άνοιξε νωρίτερα τις πύλες της η Φάση 1, λόγω της εκδήλωσης υπέρμετρου ενδιαφέροντος από τους θαυμαστές-ενδιαφερόμενους. Αποτελούμενη από την ατραξιόν «Millenium Falcon: Smugglers Run», ένα εστιατόριο και ένα κατάστημα, η Φάση 1 μεταφέρει τους επισκέπτες στον απομακρυσμένο πλανήτη Batuu, γεμάτο με μοναδικά αξιοθέατα, ήχους, μυρωδιές και γεύσεις.
   
Το Millennium Falcon δεν είναι το μόνο διάσημο διαστημόπλοιο που βρίσκεται εκεί. Στο καινούργιο θεματικό πάρκο «Πόλεμος των Άστρων» παρόντα είναι κάποια από τα πιο φημισμένα σκάφη της αστρικής σάγκα: μερικά X-wing (τα ευέλικτα πολεμικά αστρόπλοια της Επαναστατικής Συμμαχίας, με τέλεια ισορροπία ταχύτητας και δύναμης πυρός), ένα A-wing (ικανό για χειρουργικές επιχειρήσεις, αναγνωρίσεις σε μεγάλες αποστάσεις και αποτελεσματική συνοδεία άλλων αστρικών σκαφών) και ακόμη και το Landspeeder του Λιουκ Σκαϊγουόκερ με το οποίο κινείτο στον πλανήτη Tatooine, τη γενέτειρά του.
   
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η Disney αποφάσισε να σπάσει σε δύο διαφορετικές φάσεις τα εγκαίνια του καινούργιου θεματικού πάρκου: η Φάση 2, με επωνυμία «Star Wars: Rise of The Resistance», θα είναι έτοιμη να δέχεται επισκέπτες αργότερα, μέσα στη χρονιά.

Φιλοδοξεί να δίνει τη δυνατότητα βύθισης στο κέντρο μιας μάχης ανάμεσα στην Πρώτη Τάξη και την Αντίσταση, μια εμπειρία που θα θολώνει τα όρια πραγματικότητας-φαντασίας.

Δείτε στο video 21 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο «Star Wars: Galaxy's Edge»

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα