ΕΥΖην

Star Wars fans δώστε βάση: Βρήκαμε σκηνή για εσάς!


Καλοκαίρι. Καιρός για δραστηριότητες μακριά από το τσιμέντο, στη θάλασσα ή το βουνό. Αν είστε fan του Star Wars, ακόμα κι αν δεν είστε ο τύπος του κατασκηνωτή, ετοιμαστείτε να αποκτήσετε σκηνή!

Για όσους είναι γοητευμένοι από τις σκοτεινότερες δυνάμεις του «Πολέμου», υπάρχει μια σκηνή που είναι κατασκευασμένη με μοντέλο το «Άστρο του Θανάτου»! Μπορούμε να κάνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, δίπλα σε ποτάμι, φαντασιώνοντας ότι είμαστε ο Νταρθ Βέιντερ!

Επιπλέον, πέραν του άκρως χιουμοριστικού εξωτερικού της, η εν λόγω σκηνή είναι εξοπλισμένη με ένα απλό μηχανισμό που της επιτρέπει να ανοίξει με μία μόνον κίνηση - αρκεί να τραβήξει κανείς το κέντρο των πόλων.

Η κατασκευάστρια εταιρεία The Monster Factory φρόντισε ώστε να χρειάζονται λιγότερα από 60 δεύτερα για να είναι έτοιμα ο σκελετός της σκηνής, το εσωτερικό της και το «πάτωμά» της.

Ελπίζουμε μόνον να μην παρασυρθούν οι τρεις - τόσους χωρά η σκηνή - επίδοξοι Νταρθ Βέιντερ, και τους ανοίξει η όρεξη να «καταστρέψουν» τον φυσικό κόσμο στον οποίο έχουν πάει να κάνουν διακοπές.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα