ΕΥΖην

2ο Athens Green Festival, 7 - 9 Ιουνίου στο Ζάππειο


Βιολογικά, οικολογικά και vegan προϊόντα από μικρούς έλληνες παραγωγούς

Το 2ο Athens Green Festival, η γιορτή της οικολογίας, θα πραγματοποιηθεί στις 7 - 9 Ιουνίου 2024, 10:00 με 22:00 στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στο φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Δήμου Αθηναίων, θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα βιολογικών και οικολογικών προϊόντων από Έλληνες μικρούς παραγωγούς.

Θα υπάρχει επίσης το Vegan Green Festival, μια ειδική ενότητα με αποκλειστικά βίγκαν προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, η οποία συντονίζεται από την εθελοντική ομάδα Vegan Fiesta Hellas.

Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να υποστηρίξουν επιχειρήσεις που πιστεύουν στη βιωσιμότητα και στις δίκαιες συνθήκες εργασίας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να μάθουν για τον βίγκαν και zero-waste τρόπο ζωής και να λάβουν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον, μαθαίνοντας για νέα προϊόντα και πρακτικές που δεν γνώριζαν.

Στο φεστιβάλ αυτό θα συμμετέχουν κυρίως ατομικές, γυναικείες επιχειρήσεις που παράγουν πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα, όπως:

  • φυσικά καλλυντικά και κρέμες που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα
  • ρούχα από βιολογικό βαμβάκι και ποιοτικό ύφασμα που δεν προκαλούν αλλεργίες
  • αποσμητικά με πρεβιοτικά, χειροποίητα σαπούνια και άλλα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής
  • υγιεινά τρόφιμα και ροφήματα που παράγονται με πρακτικές μείωσης οικολογικού αποτυπώματος

Επίσης, θα υπάρχουν χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και άλλα χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινή ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ:
Facebook event
Facebook σελίδα
Instagram
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις