Διεθνή

William - Kate διαφωνούσαν με τη σχέση Harry - Meghan


Διαφωνούσαν αρχικά με τη σχέση του Harry και της Meghan Markle ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate. Αυτό υποστηρίζει ένα νέο ντοκιμαντέρ, όπου αναφέρεται ότι ο William συνιστούσε στον αδερφό του να είναι επιφυλακτικός και να μην επιτρέψει η σχέση να πάρει δημοσιότητα.

Η δημοσιογράφος Κάρολ Μαλόουν εξήγησε στο βρετανικό ντοκιμαντέρ «William & Harry: Princes at War» ότι ο William μίλησε στον Harry σχετικά με την εκρηκτική σχέση του με την Meghan, που οδήγησε στον αρραβώνα τους το 2017.

Ο Harry και η Meghan είχαν συναντηθεί σε ένα ραντεβού στα τυφλά το περασμένο καλοκαίρι.
   
«Η μεγαλύτερη αιτία της λεγόμενης ρήξης τους ήταν γιατί ο William προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Harry όταν συναντήθηκε με την Meghan, να μην βιαστούν να προχωρήσουν τη σχέση τους. Την γνώριζε λιγότερο από έναν χρόνο όταν αρραβωνιάστηκαν», είπε η Μαλόουν στο Us Weekly. «Τον έβαλε κάτω και του είπε να προχωρήσει αργά, να μην τρέχει τόσο».
   
Ένας δεύτερος ειδικός για τα θέματα του βρετανικού θρόνου είπε ότι ο William και η σύζυγός του Kate «δεν είχαν προλάβει να γνωρίσουν την Meghan γιατί ακόμα και ο Harry σχεδόν δεν την γνώριζε».
   
«Βεβαίως, είναι φυσικό ο William και η Kate να σκέφτηκαν: "Ω, αυτή είναι ξαναπαντρεμένη, είναι μεγαλύτερη από τον Harry, ελπίζουμε να τον κάνει ευτυχισμένο". Οποιοσδήποτε θα το σκεφτόταν» ανέφερε η Ίνγκριντ Σούερντ από το περιοδικό Majesty.

Η Meghan ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον από το 2011 έως το 2013.

«Μου είπαν από διάφορες πηγές ότι ο Χάρι ήταν επιθετικός» δήλωσε η Έμιλι Άντριους από την Sun. «Είπε: "Προσπαθείτε να καταστρέψετε αυτή τη σχέση πριν ξεκινήσει"».

Η Meghan και ο Harry παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018.

Οι φήμες για την ένταση μεταξύ των δύο ζευγαριών έχουν αναφερθεί εδώ και μήνες και σε αυτές συνέβαλλε και το γεγονός ότι και έχουν πλέον πάρει και διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους.

Τον Ιούνιο, ο Harry και η Meghan αποχώρησαν από το Royal Foundation του William και της Kate και πλέον έχουν επικεντρωθεί στις φιλανθρωπικές τους δράσεις μέσα από μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση.

Διαβάστε επίσης