Διεθνή

Σε διακοπές στο κτήμα του Elton John ο Harry και η Meghan


Με ιδιωτικό τζετ πέταξαν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan για το κτήμα του Elton John στη Γαλλία για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Elton John ζήτησε από τους θαυμαστές του ζευγαριού να σταματήσουν να τους ακολουθούν, παίρνοντας αφορμή από τον τρόπο με τον οποίο πέθανε η μητέρα του Harry, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Η μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Νταϊάνα, ήταν μία από της πλέον αγαπημένες μου φίλες. Νιώθω μια βαθιά αίσθηση υποχρέωσης να προστατεύω τον Χάρι και την οικογένειά του από την περιττή διεισδυτικότητα του Τύπου, η οποία και συνέβαλε στον πρόωρο θάνατο της Νταϊάνα» τουίταρε ο καλλιτέχνης.

«Μετά από μία δύσκολη χρονιά με σκληρή δουλειά, ο σύζυγός μου Ντέιβιντ κι εγώ θέλαμε η νεαρή οικογένεια να έχει ιδιωτικές διακοπές μέσα στην ασφάλεια και την ηρεμία του σπιτιού μας», συνέχισε ο Έλτον Τζον, από το κτήμα του στη Νίκαια της Γαλλίας. «Για να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο προστασίας τους προσφέραμε μία ιδιωτική αεροπορική πτήση».

Ο θρυλικός τραγουδιστής εξήγησε στη συνέχεια ότι ο ίδιος και ο σύζυγός του υποστηρίζουν τις «δεσμεύσεις του πρίγκιπα Χάρι για το περιβάλλον» κάνοντας την πτήση τους «με ουδέτερο ισοζύγιο σε άνθρακα» μέσω μιας «κατάλληλης συμβολής στο Carbon Footprint™».

«Σέβομαι ιδιαίτερα και χαιρετίζω τη δέσμευση τόσο του Χάρι όσο και της Μέγκαν στους φιλανθρωπικούς σκοπούς και καλώ τον Τύπο να σταματήσει αυτές τις αδυσώπητες και αναληθείς δολοφονίες στον χαρακτήρα τους που είναι φρικτά κατασκευασμένες σχεδόν καθημερινά», ολοκλήρωσε το μήνυμα στο Twitter.

Διαβάστε επίσης