Τουρισμός

VIP "συναγερμός" στη Σκιάθο. Learjet και σκάφος των Rolling Stones στο νησί!


VIP "συναγερμός" έχει σημάνει από χθες στη Σκιάθο, καθώς στο αεροδρόμιο "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης", προσγειώθηκε ξαφνικά το Learjet των Rolling Stones με το χαρακτηριστικό σήμα κατατεθέν του διάσημου συγκροτήματος.

Το πολυτελές αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο μετά τις 2.30 μ.μ. και ένα μικρό λεωφορείο με μαύρα τζάμια έλαβε την εντολή να το προσεγγίσει, να επιβιβασθούν σε αυτό επτά άτομα, χωρίς περισσότερες διαδικασίες και αμέσως να κατευθυνθεί προς το λιμάνι. Εκεί τη συντροφιά περίμενε το εντυπωσιακό τρικάταρτο σκάφος "Eos" (Ηώς) που εδώ και 5 ημέρες έχει καταπλεύσει στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το ΑΠΕ, μετά την επιβίβαση τεσσάρων ατόμων στο σκάφος, το mini bus κατευθύνθηκε με τους υπόλοιπους επιβάτες στις Κουκουναριές, όπου δείπνησαν στο ala cart πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου "Σκιάθος Παλλάς".

Το νησί της Σκιάθου αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών Βρετανών VIP, μεταξύ των οποίων και του πρίγκιπα Καρόλου, του υπουργού Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον καθώς και γνωστών καλλιτεχνών και επιχειρηματιών της γηραιάς Aλβιόνος.

Διαβάστε επίσης