ΕΥΖην

Τον ηγέτη σέκτας Jim Jones θα υποδυθεί ο Leonardo DiCaprio


Τον ηγέτη της θρησκευτικής σέκτας People's Temple (Ναός του Λαού), Jim Jones θα υποδυθεί ο Leonardo DiCaprio σε επερχόμενη ταινία.

Η νέα ταινία θα εξερευνά πώς ο Jones ενορχήστρωσε τη μαζική αυτοκτονία στο Τζόουνσταουν, που προκάλεσε περισσότερους από 900 θανάτους τον Νοέμβριο του 1978.

Ο Τζόουνς ίδρυσε τη θρησκευτική οργάνωση Peoples Temple στην Ινδιανάπολη το 1955 με χιλιάδες πιστούς από διάφορες αμερικανικές πολιτείες και έχτισε το Τζόουνσταουν στη Γουιάνα το 1974.

Όταν ο Αμερικανός γερουσιαστής Λίο Ράιαν και μέλη της αντιπροσωπείας του έφτασαν για να ερευνήσουν το Τζόουνσταουν το 1978, σκοτώθηκαν από τους οπαδούς του Τζόουνς.

Μετά τις δολοφονίες, ο Τζόουνς διέταξε στα μέλη της αίρεσης να αυτοκτονήσουν μαζικά πίνοντας ανθρακούχο αναψυκτικό με κυάνιο.

Σε δημοσίευμα του Deadline επιβεβαιώνεται ότι ο Leonardo DiCaprio θα υποδυθεί τον Jim Jones και ότι η MGM εξασφάλισε συμφωνία για την ταινία.

Ο σεναριογράφος του Venom, Σκοτ Ρόζενμπεργκ, έγραψε το σενάριο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός με τον DiCaprio και την Jennifer Davison.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα