Αγορές

Το PEPE σημειώνει άνοδο 80% σε 7 ημέρες – Μπορεί το Sealana να το ξεπεράσει;


Το Pepe (PEPE) αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή meme coins το οποίο σημείωσε μια σημαντική άνοδο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα, τις τελευταίες 7 ημέρες η άνοδος του Pepe Coin ξεπέρασε το 80%, φτάνοντας μια νέα μέγιστη τιμή στα 0,0000169 δολάρια.

Ένα γεγονός που έστρεψε τα βλέμματα πολλών επενδυτών στα καλύτερα meme coins, με ένα από αυτά να παρουσιάζει μοναδικές προοπτικές για να ξεπεράσει την πορεία του PEPE.

Αγορά Sealana

Το PEPE σημειώνει νέα ιστορικά υψηλά

Το Pepe (PEPE) είναι ένα από τα καλύτερα meme coins το οποίο έχει εδραιώσει τη θέση του στην αγορά κρυπτονομισμάτων.  Μάλιστα, αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα υψηλότερα επίπεδα με την τιμή του να βρίσκεται κοντά στα 0,000017 δολάρια. Επιπρόσθετα, μια ανάλυση από το AMBCrypto σχετικά με την ημερήσια τάση της τιμής του PEPE, αποκάλυψε μια εξαιρετική απόδοση, με το ένα ATH να ακολουθεί το άλλο, παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερα θετική εικόνα για το μέλλον του.

Αύξηση των κατόχων PEPE και του όγκου συναλλαγών

Από τις 15 Μαΐου έως σήμερα, ο αριθμός των κατόχων PEPE αυξήθηκε κατά πάνω από 12.000, από περίπου 218.000 σε πάνω από 232.000. Αυτή η σημαντική αύξηση αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον για το memecoin, καθώς όλο και περισσότεροι επενδυτές εισέρχονται στην αγορά. Επιπλέον, ο όγκος συναλλαγών του PEPE έχει ξεπεράσει σταθερά τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, με μέγιστο ποσό άνω των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις 22 Μαΐου και 3 δισ. το τελευταίο 24ωρο.

Pepe Coin chart

Αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για το PEPE

Το επενδυτικό ενδιαφέρον στο PEPE έχει επίσης παρουσιάσει μια ανοδική τάση, με την Coinglass να αναφέρει μια αύξηση σε σχεδόν 160 εκατομμύρια δολάρια. Αυτή η πρόσφατη κορύφωση ξεπέρασε τα 163,5 εκατομμύρια δολάρια, σηματοδοτώντας το υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία του PEPE. Μάλιστα, η συγκεκριμένη άνοδος υποδηλώνει μια σημαντική εισροή μετρητών στο meme coin, πιθανότατα λόγω της αυξανόμενης ζήτησης και εμπιστοσύνης των επενδυτών στις προοπτικές της αγοράς του.

Ένα νέο πολλά υποσχόμενο meme coin εμφανίζεται στην αγορά

Παράλληλα με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του PEPE, ένα νέο memecoin συγκεντρώνει επίσης μεγάλη προσοχή, με αρκετούς ενδιαφερόμενους να αναρωτιούνται αν θα μπορούσε να ξεπεράσει μελλοντικά την πορεία του κορυφαίου αυτού κρυπτονομίσματος. Ο λόγος για το Sealana ($SEAL), ένα meme coin που ξεκίνησε πρόσφατα την προπώλησή του και έχει ήδη φτάσει σχεδόν τα 3 εκατομμύρια σε κεφάλαια.

Sealana

Θα μπορούσε το Sealana να ξεπεράσει το Pepe Coin;

Το Sealana είναι ένα από τα δημοφιλέστερα meme coins αυτή την περίοδο στο Solana blockchain, το οποίο διαθέτει έναν σατιρικό χαρακτήρα με βασικό πρωταγωνιστή μια φώκια. Η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση στην προπώληση, έχει κάνει αρκετούς αναλυτές να μιλούν για ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα του 2024, το οποίο θα μπορούσε να ξεπεράσει την απόδοση του PEPE.

Προκειμένου όμως να δούμε αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, θα πρέπει να εξετάσουμε αρκετούς επιμέρους παράγοντες. Αρχικά, η εντυπωσιακή μέχρι τώρα προπώληση δείχνει ότι το Sealana προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους των επενδυτών crypto.

Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, σημαίνει ότι η άνοδος στην τιμή του θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα μεγάλη μετά την επίσημη καταχώρηση στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Τέλος, λαμβάνοντας γνώση και τη δημοτικότητα που έχουν τα κρυπτονομίσματα του Solana τον τελευταίο καιρό, εκτιμούμε ότι το $SEAL θα σημειώσει μια σημαντική άνοδο στην τιμή του.

Ωστόσο, το αν θα μπορέσει να ξεπεράσει το Pepe Coin είναι κάτι που δεν γίνεται να προβλέψει κάποιος ακόμα. Το έργο βρίσκεται ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο και μια τόσο εντυπωσιακή πορεία, μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι το Sealana αποτελεί ένα από τα κρυπτονομίσματα που θα πρέπει να έχετε στη λίστα σας και να το παρακολουθήσετε, αφού οι προοπτικές που παρουσιάζει είναι ιδιαίτερα υψηλές. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ή να επενδύσετε στην προπώληση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έργου.

Αγορά Sealana
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα