Τουρισμός

Το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας τρίτος σταθμός του Φεστιβάλ Γαστρονομίας "Food Stories"


Στις 26 Αυγούστου 2022

Το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας, «Peloponnese Food Stories Ιστορίες ανθρώπων-γεύσεων-πολιτισμού», μετά την Αρεόπολη και την Κορώνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Αυγούστου και ώρα 7 μμ, στο ανοιχτό θέατρο Παράλιου Άστρους, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.

Η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου αναφορικά με την επερχόμενη εκδήλωση δήλωσε: «To «Peloponnese Food Stories» θέτει σε πρώτο πλάνο τον γαστρονομικό πλούτο ολόκληρης της Περιφέρειας. Είναι άλλωστε υποχρέωση μας να αναδείξουμε και να προωθήσουμε την αρκαδική γη και τα τοπικά προϊόντα, τα οποία αποτελούν τους πρεσβευτές μας».

Η κ. Καλογεροπούλου συνέχισε επισημαίνοντας: «Mέσα από τις πρώτες ύλες εξωτερικεύεται ο πολιτισμός, η ταυτότητα και η ιστορία μας. Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Πελοποννήσου αποτελεί έναν μεγάλο σταθμό καθώς και μία μοναδική βιωματική εμπειρία.

Η 3η εκδήλωση του Food Stories θα πραγματοποιηθεί στο Παράλιο Άστρος, έναν εξίσου δυνατό και πολλά υποσχόμενο τουριστικό προορισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Κλείνοντας η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού σημείωσε ότι: «Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση δράσεων μέσα από τις οποίες συμμετέχουν όλες οι παραγωγικές δυνάμεις και εμπλέκονται ενεργά οι τοπικές κοινωνίες!».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις