Αγορές

Το P2E παιχνίδι eTukTuk στοχεύει να γίνει το επόμενο Notcoin, καίγοντας token - Ολοκληρώνεται η προπώληση


Το Notcoin σημειώνει πάλι μια εξαιρετική πορεία στην αγορά κρυπτονομισμάτων, με μια άνοδο περίπου 14%, η οποία το οδήγησε στα 0,01718 δολάρια.

Μάλιστα, μελετώντας τις τάσεις στην αγορά crypto, φαίνεται ότι τα παιχνίδια Play-to-Earn (P2E) κερδίζουν ακόμη μεγαλύτερο έδαφος, με το eTukTuk ($TUK) να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Αγορά eTukTuk

Το eTukTuk μειώνει τη συνολική διαθεσιμότητα κατά 30%

Το νέο αυτό παιχνίδι P2E Crazy TukTuk Taxi για κινητά τηλέφωνα, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας. Επιπρόσθετα, με την καύση 400 εκατομμυρίων $TUK tokens στις 4 Ιουλίου και 200 εκ. στις 5 Ιουλίου, αφαιρέθηκε συνολικά το 30% της διαθεσιμότητας του κρυπτονομίσματος, καθιστώντας τα εναπομείναντα 1,4 δισεκατομμύρια tokens ακόμη πιο σπάνια.

Το 10% της συνολικής προσφοράς (200 εκατομμύρια $TUK) είναι προς διάθεση στην προπώληση, ενώ τα υπόλοιπα tokens κατανέμονται στο ποντάρισμα (20%), στο staking της προπώλησης (9%) και άλλων τομέων, όπως το μάρκετινγκ, η κοινότητα και η ρευστότητα στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Η προπώληση του $TUK φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της

Απομένουν λιγότερες από επτά ημέρες για να εξαντληθούν τα token στην προπώληση, οπότε αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να εξασφαλίσετε τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή των 0,0345 δολαρίων.

Μέχρι σήμερα, η προπώληση έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Μετά την ολοκλήρωσή της, το $TUK θα κυκλοφορήσει στο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο (DEX) Uniswap και συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου 11 π.μ. ώρα Ελλάδας.

Η ρευστότητα θα δημιουργηθεί και θα κλειδωθεί, παρέχοντας στην κοινότητα μια ασφάλεια για τη δέσμευση της ομάδας στην επιτυχία και τη μακροζωία του έργου.

Η ομάδα βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες με τουλάχιστον ένα κορυφαίο κεντρικό ανταλλακτήριο crypto, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εισαγωγή του κρυπτονομίσματος σε αυτό, μόλις μια εβδομάδα μετά το ντεμπούτο στο DEX, αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

https://x.com/eTukTukio/status/1809235902691954858

Ξεκινήστε να ποντάρετε τα $TUK σας και κερδίστε 80% ετησίως

Οι αγοραστές της προπώλησης δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του token για να επωφεληθούν από τις παθητικές του ανταμοιβές. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στην προπώληση, μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως το ποντάρισα και μάλιστα να επωφεληθούν από μια ετήσια απόδοση που ανέρχεται σε 80%.

info

Οι ανταμοιβές για το ποντάρισμα θα καταβληθούν σε διάστημα τριών ετών, ενώ οι όσοι ποντάρουν θα μπορούν να αποσύρουν το ποσό του ποντάρισματός τους και την αντίστοιχη ανταμοιβή μετά την αρχική περίοδο κλειδώματος των επτά ημερών. Επιπλέον, η δεξαμενή στοιχηματισμού αυξάνεται κατά 4,75 $TUK ανά παραγόμενο μπλοκ στην έξυπνη αλυσίδα BNB (BSC).

Το γεγονός ότι αποτελεί ένα BEP-20 token, παρέχει στο $TUK ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του. Συγκεκριμένα, το BSC blockchain αποτελεί μια εξαιρετικά αποδοτική και φθηνή αλυσίδα μπλοκ, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για παιχνίδια P2E.

Αγορά eTukTuk

Το διασκεδαστικό P2E παιχνίδι Crazy TukTuk Taxi

Στο παιχνίδι Crazy TukTuk Taxi οι παίκτες πρέπει να περιηγηθούν στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης Σρι Λάνκα, τρέχοντας να παραλάβουν και να αφήσουν επιβάτες. Και όλα αυτά, κερδίζοντας δωρεάν κρυπτονομίσματα $TUK. Μάλιστα, κρίνοντας από την απήχηση που έχει στην κοινότητα το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού, θεωρούμε ότι το TukTuk θα γίνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια crypto της αγοράς.

Το $TUK token είναι το βασικό νόμισμα του παιχνιδιού, επιτρέποντας στους παίκτες να κάνουν αγορές, να πληρώνουν για αναβαθμίσεις και να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

Η αναπτυσσόμενη αγορά GameFi αξίζει $11,37 δισ. και το eTukTuk ανήκει σε αυτή

Η αγορά GameFi προβλέπεται να φτάσει σε αποτίμηση αγοράς 46 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2030, σύμφωνα με την HTF Market Intelligence, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 26%.
Εξετάζοντας εταιρείες P2E παιχνιδιών όπως τις Axie Infinity, Yield Guild Games, Gods Unchained και Decentraland, η HTF αποτιμά τον κλάδο GameFi στα 11,37 δισ. δολάρια αυτή τη στιγμή.

Tuk Token

Ωστόσο, αυτή η αποτίμηση προέκυψε πριν από την επιτυχία των παιχνιδιών που βασίζονται στο Telegram, όπως το Notcoin. Το Notcoin είναι, ή μάλλον ήταν, ένα απλό παιχνίδι clicker που προσέλκυσε εκατομμύρια χρήστες οι οποίοι έπαιζαν προκειμένου να κερδίσουν tokens, τα οποία αργότερα μπορούσαν να ανταλλαγούν με το κρυπτονόμισμα $NOT. Τεχνικά, μέχρι να κυκλοφορήσει η νέα έκδοση, το Notcoin είναι στην πραγματικότητα ένα "explore-to-earn" και όχι play-to-earn κρυπτονόμισμα.

Από τότε ο αριθμός των παιχνιδιών στο οικοσύστημα παιχνιδιών του Telegram έχει αυξηθεί, βοηθούμενος όχι σε μικρό βαθμό από την εξοικείωση πολλών στην κρυπτογράφηση με την πανταχού παρούσα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Η εφαρμογή μετατρέπεται τώρα σε πλατφόρμα εφαρμογών προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στους καταναλωτές και δημιουργία και διάθεση προϊόντων με ελάχιστες τριβές για τους προγραμματιστές.

Παρόλο που το TukTuk δεν τρέχει στο The Open Network (TON) που βασίζεται στο Telegram, εντούτοις χρησιμοποιεί ένα μοντέλο P2E που επιφυλάσσει τα ίδια ελκυστικά οφέλη για τους χρήστες, αλλά με τη σημαντική διαφορά ότι περιλαμβάνει ένα ισχυρό στοιχείο δεξιοτήτων.

Αγορά eTukTuk

Τα παιχνίδια P2E επόμενης γενιάς, όπως το Crazy TukTuk Taxi, δίνουν έμφαση στις ικανότητες και τη διασκέδαση

Αυτό που έχουν κοινό τα παιχνίδια P2E παλαιότερης γενιάς όπως το Axie Infinity και τα νεότερα μοντέλα της Notcoin είναι η έλλειψη πρωτοτυπίας στο gameplay. Παρόλο που το Notcoin στη δεύτερη επανάληψή του υπόσχεται να το διορθώσει αυτό, δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση σχετικά με το πότε μπορεί να ξεκινήσει.

Roadmap

Το Axie Infinity και άλλα τέτοια παιχνίδια έγιναν απαγορευτικά ακριβά για να παίξει κανείς και έπρεπε να υποβληθούν σε ριζικές ανακατασκευές, αλλά εξακολουθούσαν να παλεύουν με τον παράγοντα "Pay-to-Win", δηλαδή την ανάγκη για πληρωμή προκειμένου να κερδίσει ένας παίκτης.

Το eTukTuk αποφεύγει αυτά τα προβλήματα δίνοντας έμφαση στην ικανότητα των παικτών και τη διασκέδαση. Οι παίκτες του παιχνιδιού ξεκινούν από τη Σρι Λάνκα, αλλά μπορούν να προχωρήσουν για να ξεκλειδώσουν νέες πόλεις και να προσαρμόσουν τα TukTuk τους στην πορεία.  

Κάθε επιτυχημένο ταξίδι θα κερδίζει $TUK tokens, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι, καθώς και να ανταλλαγούν εκτός παιχνιδιού, με τον ίδιο τρόπο όπως οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα.

Το eTukTuk είναι ελεγμένο και το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο σε Android και iOS

Το έξυπνο συμβόλαιο του έργου είναι πλήρως ελεγμένο από την SolidProof, εξασφαλίζοντας στους επενδυτές την ακεραιότητα και την ασφάλειά του. Το $TUK μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας BNB, ETH, USDT ή τραπεζική κάρτα.

Το παιχνίδι Crazy TukTuk Taxi, βρίσκεται ακόμα σε ήπια κυκλοφορία μέχρι να ολοκληρωθεί η προπώληση, αλλά όταν ξεκινήσει το μάρκετινγκ, θεωρούμε ότι το crypto game αυτό θα κερδίσει γρήγορα έδαφος στα καταστήματα εφαρμογών.

Κατεβάστε το παιχνίδι σήμερα στο App Store της Apple ή στο Google Play για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας ως εικονικός οδηγός tuktuk. Εάν πάλι στόχος σας είναι καθαρά το κέρδος, μπορείτε να επενδύσετε στην προπώληση του έργου, η οποία ολοκληρώνεται σύντομα. Άλλωστε, τα μέχρι τώρα δείγματα δείχνουν ότι η τιμή του token θα αυξηθεί σημαντικά, καθιστώντας το eTukTuk ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για το 2024.

Αγορά eTukTuk

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα