Αγορές

Το Bitcoin Minetrix ξεπερνάει τα $4 εκατ. στην προπώληση - 24 ώρες μέχρι να ανέβει η τιμή του


Το Bitcoin Minetrix αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα κρυπτονομίσματα των τελευταίων ημερών. Μάλιστα, η ζήτησή του κατά το στάδιο της προπώλησης είναι αρκετά υψηλή, με τα έσοδα να έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια δολάρια. Ένα επίτευγμα που προμηνύει μια εξαιρετική μελλοντική πορεία.

Εάν θέλετε και εσείς να επενδύσετε σε ένα από τα πιο φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτικές, καλό θα ήταν να βιαστείτε, αφού στις επόμενες 24 ώρες η τιμή του Bitcoin Minetrix θα ανέβει ξανά.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Τι είναι το Bitcoin Minetrix;

Το Bitcoin Minetrix (BTCMTX) αποτελεί ένα καινοτόμο έργο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, το οποίο προσφέρει μια προσιτή και αποκεντρωμένη λύση στην εξόρυξη Bitcoin. Χάρη στην σύγχρονη πλατφόρμα εξόρυξης στο Cloud που αξιοποιεί, το BTCMTX στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με το Bitcoin mining, όπως το υψηλό κόστος κατανάλωσης ενέργειες και η χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Stake 2 mine

Η πλατφόρμα βασίζεται σε μια καινοτόμα προσέγγιση «Stake-to-Mine», επιτρέποντας στους χρήστες να ποντάρουν τα κρυπτονομίσματα BTCMTX που διαθέτουν ώστε να κερδίσουν μονάδες εξόρυξης. Αυτές οι μονάδες μπορούν στη συνέχεια να καούν σε αντάλλαγμα για μεγαλύτερη ισχύ εξόρυξης Bitcoin στο cloud, παρέχοντας μια ασφαλή και διαφανή εμπειρία.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Πλεονεκτήματα της εξόρυξης στο cloud

Pros

Η εξόρυξη Bitcoin στο Cloud, προσφέρει τη δυνατότητα στον καθένα να συμμετέχει. Τα πλεονεκτήματα μάλιστα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, κάποια από τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω:

 • Προσβασιμότητα: Το Bitcoin Minetrix εξαλείφει την ανάγκη για τεχνικές γνώσεις, εγκατάσταση εξοπλισμού και συντήρηση. Η προσβάσιμη προς όλους μέθοδός του, το καθιστά προσιτό ακόμη και σε αρχάριους, μειώνοντας τα εμπόδια εισόδου στον κόσμο της εξόρυξης Bitcoin.
   
 • Μειωμένο κόστος: Το μόνο που θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε την Εξόρυξη Bitcoin, είναι η αγορά μερικών διακριτικών BTCMTX. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτούνται πρόσθετα έξοδα για αγορά εξοπλισμού ή γενικά για τη συμμετοχή σας στο Bitcoin mining.
   
 • Εξοικονόμηση χώρου και μείωση θορύβου: Οι παραδοσιακές λύσεις εξόρυξης μπορεί να απαιτούν εξοπλισμό μεγάλου όγκου και θορυβώδεις μηχανήματα που θα πρέπει να λειτουργούν διαρκώς. Με το cloud mining, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της εξόρυξης χωρίς διαταραχές στην καθημερινότητά του.

Πώς να συμμετάσχετε στην προπώληση του Bitcoin Minetrix

staking BTMX

Για όσους ανυπομονούν να συμμετάσχουν στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μέσω του Bitcoin Minetrix, και γιατί όχι να επωφεληθούν από μια πιθανή άνοδο στην τιμή του, η διαδικασία είναι πολύ εύκολη:

 • Αγοράστε BTCMTX στην προπώληση: Συνδέστε το πορτοφόλι σας στην επίσημη ιστοσελίδα της προπώλησης, επιλέξτε πόσα BTCMTX θέλετε να αγοράσετε και τον τρόπο πληρωμής (ETH ή BNB). Ολοκληρώστε τη συναλλαγή και υπογράψτε το αναδυόμενο μήνυμα στο πορτοφόλι σας.
   
 • Stake-to-Mine: Επιλέγοντας το «Buy & Stake» μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως το ποντάρισμα των κρυπτονομισμάτων σας ώστε να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονομίσματα BTCMTX. Ωστόσο για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε αμέσως το ποντάρισμα, η συναλλαγή σας θα πρέπει να γίνει με ETH.
   
 • Κερδίστε BTC: Με την πάροδο του χρόνου, το ποντάρισμα των = BTCMTX θα δημιουργήσει μονάδες εξόρυξης. Κάψτε αυτές τις μονάδες για να αποκτήσετε ισχύ εξόρυξης στο cloud, ώστε να κερδίσετε μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Μια από τις πιο επιτυχημένες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων

Το Bitcoin Minetrix έχει καταφέρει μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων για φέτος, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια δολάρια σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια. Μάλιστα, λόγω του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιείται το presale, η τιμή είναι προγραμματισμένη να αυξηθεί στο επόμενο στάδιο, το οποίο ξεκινάει σε περίπου 24 ώρες.

Ίσως ένας ακόμη ένα λόγος που η ζήτηση συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να αποκτήσει τα κρυπτονομίσματα σε χαμηλότερη τιμή πριν την επίσημη καταχώρηση στα Dex;

Εάν θέλετε να επενδύσετε και εσείς στο Bitcoin Minetrix και να ακολουθήσετε ένα από τα πιο καινοτόμα εγχειρήματα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του και να αγοράσετε μερικά BTCMTX. Η τιμή στο τρέχων στάδιο είναι 0,0116$.

Αγορά Bitcoin Minetrix

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα