ΕΥΖην

Το 1ο Bio Festival στην Τεχνόπολη


Σε... βιολογικούς ρυθμούς θα κινείται από τις 11 έως και τις 13 Μαΐου, η Τεχνόπολη, φιλοξενώντας το 1ο Bio Festival, το νέο φεστιβάλ για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living, το οποίο εκτιμάται ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο για τους επαγγελματίες στον χώρο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων, όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Οι 80 περίπου εκθέτες που θα συμμετάσχουν, είναι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και καταστήματα λιανικής, τα προϊόντα των οποίων είναι πιστοποιημένα ως βιολογικά, ή βρίσκονται σε διαδικασία μετάβασης πιστοποίησης ή φυσικά προϊόντα καθώς και προϊόντα με βιολογικές πρώτες ύλες.

Οι επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν σε έναν χώρο μέσα σε τρεις ημέρες, νέα προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, όλα τα trends που κυριαρχούν στον κλάδο αλλά και να μυηθούν στην κουλτούρα του eco living.

Γαστρονομικές επιδείξεις με βιολογικά και φυσικά προϊόντα θα πραγματοποιηθούν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην Τεχνόπολη, ενώ η κεντρική σκηνή του φεστιβάλ επιφυλάσσει μουσική, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις για το κοινό σε όλη την διάρκεια και των τριών ημερών λειτουργίας του.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ.
Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 10:00-21:00, Δευτέρα: 12:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.biofestival.gr

Διαβάστε επίσης