ΕΥΖην

Τι απάντησε ο Κρις Μελεντάντρι στους επικριτές της επιλογής του Κρις Πρατ για το ρόλο του Super Mario


Ο Αμερικανός κινηματογραφικός παραγωγός, Κρις Μελεντάντρι απάντησε σε θαυμαστές που είναι θυμωμένοι, επειδή επιλέχθηκε ο μη Ιταλός ηθοποιός Κρις Πρατ να δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα των video games της Nintendo, Ιταλό υδραυλικό Super Mario στην επερχόμενη ταινία "Super Mario Bros.".

Ο Μελεντάντρι προσπάθησε να διαβεβαιώσει τους θαυμαστές ότι ο Πρατ έκανε εξαιρετική δουλειά ως ο εμβληματικός χαρακτήρας και ότι όταν οι θαυμαστές ακούσουν τη φωνή του, ο σκεπτικισμός «θα εξανεμιστεί» αναφέρει το EW.

«Όταν οι άνθρωποι ακούσουν την ερμηνεία του Κρις Πρατ, η κριτική θα εξαφανιστεί. Ίσως όχι εντελώς — στους ανθρώπους αρέσει να εκφράζουν απόψεις, όπως πρέπει να κάνουν» είπε ο Μελεντάντρι.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η πιο έξυπνη άμυνα, αλλά ως άτομο που έχει ιταλο-αμερικανική κληρονομιά, αισθάνομαι ότι μπορώ να πάρω αυτήν την απόφαση χωρίς να ανησυχώ μήπως προσβάλω Ιταλούς ή Ιταλο-Αμερικανούς… Νομίζω ότι θα είμαστε μια χαρά» πρόσθεσε.

Οι θαυμαστές της εμβληματικής σειράς βιντεοπαιχνιδιών εξοργίστηκαν, όταν ο Πρατ ανακοινώθηκε ως η φωνή του χαρακτήρα.

«Ο Κρις Πρατ ερμηνεύει τον ρόλο του Mario, αυτό είναι ιταλοφοβία και βαρέθηκα να συμπεριφέρομαι σαν να μην είναι» έγραψε δυσαρεστημένος χρήστης σε ανάρτησή του στο Twitter.
«Δεν έπρεπε να υποδυθεί τον Mario Αμερικανός, είναι Ιταλός» σχολίασε άλλος χρήστης.

Κάποιοι επέκριναν τον χαρακτήρα του ίδιου του Mario, τονίζοντας ότι είναι μια καρικατούρα Ιταλού που δημιουργήθηκε από τον Ιάπωνα σχεδιαστή παιχνιδιών Miyamoto, ενώ αρκετοί σχολίασαν ότι ιδανικός για τον ρόλο θα ήταν ο Ντάνι Ντε Βίτο.

Ο Κρις Μελεντάντρι είπε ότι η συνεργασία μεταξύ της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών Illumination και της Nintendo είναι «η εκπλήρωση ενός πραγματικά σημαντικού στόχου» και ότι η Nintendo «είναι μια από τις εταιρείες που σεβόμαστε και έχουμε μεγάλη εκτίμηση. Αυτή η συνεργασία νομίζω ότι είναι πρωτόγνωρη ως προς την εγγύτητά της» σημείωσε.

Η ταινία animation αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου 2022, αλλά ο επικεφαλής σχεδιαστής της Nintendo, Shigeru Miyamoto, ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει η κυκλοφορία της έως την Άνοιξη του 2023.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα