ΕΥΖην

"Thor 5": Πώς το φαντάζεται ο Ταΐκα Γουαϊτίτι


 Ο Ταΐκα Γουαϊτίτι (Taika Waititi) θέλει ο Θορ να αντιμετωπίσει έναν εχθρό πιο ισχυρό από την αδελφή του, Χίλα που κατέστρεψε το σφυρί του «Mjölnir» στο «Thor: Ragnorak» του 2017.

Αν και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την πέμπτη ταινία του «Θορ» ο Γουαϊτίτι απάντησε στην ερώτηση για το τι θα έκανε αν του δινόταν η ευκαιρία να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία με τον Σκανδιναβό θεό.

«Τι μένει να του κάνουμε; Πρέπει να είναι κάτι που να συνεχίζει την εξέλιξη του χαρακτήρα, αλλά και πάλι με πολύ διασκεδαστικό τρόπο και να του δίνει πράγματα να αντιμετωπίσει με την αίσθηση ότι χτίζουν πάνω στα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει», είπε ο Γουαϊτίτι.

«Δε νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε έναν κακό που είναι πιο αδύναμος από την Χίλα. Νιώθω ότι πρέπει να προχωρήσουμε από εκεί και να προσθέσουμε έναν κακό που είναι κάπως πιο τρομερός».

Η Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνίστησε στο «Thor: Ragnorak» του 2017 ως Χίλα, την Ασγκαρντιανή θεά του θανάτου που καταστρέφει το σφυρί του Θορ Mjölnir και καταλαμβάνει το Άσγκαρντ.

Μαζί με έναν νέο εχθρό, ο σκηνοθέτης θέλει επίσης να εισάγει «ολοένα και περισσότερα παράξενα και τρελά θηρία, τέρατα και εξωγήινους» από διάφορους κόσμους που παραμένουν πιστά στη μυθολογική προέλευση του θεού της βροντής.

Πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα διασκεδαστικό στοιχείο για τον Θορ και έχει μια περιστασιακή συμπεριφορά και ένα είδος χάους μαζί του όταν επισκέπτεται αυτούς τους κόσμους και συναντά αυτούς τους εξωγήινους, που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να καταλάβει αν ήταν ένας γήινος που ταξιδεύει στο διάστημα, εξερευνώντας το σύμπαν».

Ενώ ο σκηνοθέτης των «Thor: Ragnorak» και «Thor: Love and Thunder» φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει τις περιπέτειες του Θορ σε μια άλλη αυτόνομη ταινία, ο ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι η επιστροφή του στη Marvel δεν είναι επίσημη.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις