Επιχειρήσεις

Τελείωσε ο "πόλεμος" μεγαλομετόχων στην Ελλάκτωρ - Αποσύρονται αγωγές και διεκδικήσεις


"Τέλος καλό, όλα καλά" στην Ελλάκτωρ, που ταλανίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις διενέξεις μεγαλομετόχων: Μετά την αποχώρηση των εφοπλιστών Καϋμενάκη-Μπάκου (που αποκόμισαν μάλιστα μεγάλο κέρδος από αυτή την τοποθέτηση), οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές συμφώνησαν να δώσουν τέλος στον μεταξύ τους πόλεμο, ώστε επιδοθούν απερίσπαστες στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Οι νομικές εκκρεμότητες κλείνουν, ένδικα μέσα αποσύρονται.

Στο πλαίσιο της άτυπης "συμφωνίας ειρήνευσης", η Reggeborgh που παραμένει βασικός μέτοχος της Ελλάκτωρ, ανέλαβε πρωτοβουλία για ανάκληση όλων των αγωγών και νομικών διεκδικήσεων της εταιρείας έναντι των πρώην μετόχων της (των εταιρειών Greenhill και Kiloman, των Μπάκου-Καϋμενάκη) και κατά του Αλέξανδρου Εξάρχου.

 Σχετική απόφαση θα ληφθεί στη γενική συνέλευση της 28ης Ιουλίου. Για να περιληφθεί αυτό το θέμα στην ημερήσια διάταξη της ΓΣ,  αναθεωρήθηκε η πρόσκληση και δημοσιεύθηκε νέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο θα γίνει από την άλλη πλευρά: Οι Greenhill και Kiloman θα αποσύρουν όλες τις νομικές διεκδικήσεις τους κατά της διοίκησης και των μετόχων της Eλλάκτωρ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα