ΕΥΖην

Τα -μεγάλα πια- αστέρια του Harry Potter έκαναν reunion (pics)


Μπορεί να μην ήταν συμμαθητές στο σχολείο, ήταν όμως συμφοιτητές στη σχολή μαγείας του Χόγκουαρτς. Γι' αυτό, τα παιδιά - αστέρια του κινηματογραφικού sequel Harry Potter, μεγάλα πια, βρέθηκαν σε ένα mini reunion!

Το cast των νεαρών σταρ των κινηματογραφικών ταινιών του Harry Potter στήθηκε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, κάνοντας έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Πέντε πολύ γνωστοί ηθοποιοί μαζεύτηκαν σε ένα mini-reunion, φωτογραφήθηκαν και ανήρτησαν τη συγκινητική φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως χριστουγεννιάτικο δώρο στους «πιστούς» των βιβλίων της Ρόουλαντ και των ταινιών.

Μπορεί ο κύκλος να έχει εδώ και σχεδόν οκτώ χρόνια ολοκληρωθεί, οι ηθοποιοί να τράβηξαν ο καθένας τον δρόμο του, αλλά φαίνεται ότι παραμένουν καλοί φίλοι.

Στη reunion photo διακρίνουμε την Emma Watson (Ερμιόνη Γκρέιντζερ), τον Tom Felton (Ντράκο Μαλφόι), την Evanna Lynch ( Λούνα Λάβγκουντ), την Bonnie Wright (Τζίνι Γουίσλι) και τον Matthew Lewis (Νέβιλ Λονγκμπότομ).

Harry Pottter reunion

Οι φαν ενθουσιάστηκαν με τη φωτογραφία, αλλά οι αντιδράσεις έδειξαν αναστάτωση μιας και δεν έβλεπαν τον Daniel Radcliffe (τον ίδιο τον Harry Potter) και τον Rupert Grint (Ρον Γουίσλι, που όλοι κατασυμπαθήσαμε). Φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να τους συγκεντρώσεις όλους σε ένα μέρος.

Η Emma/Χερμίονι ήταν η πρώτη που ανέβασε ασπρόμαυρη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, με λεζάντα «Merry Christmas from us» + «χαμογελάκι», την οποία στη συνέχεια έκαναν re-post και οι υπόλοιποι.

Ο Tom Felton/Ντράκο Μαλφόι ανέβασε και μία άλλη φωτογραφία από τη συνάντηση, έγχρωμη, με λεζάντα «Season’s greetings from my school mates. @mattdavelewis & I mid debate x #gryfindorVSslytherin».

Και μία φωτογραφία από παλιότερη συνάντηση των "αστεριών" του Harry Potter:

Harry Potter παλαιότερο reunion
Διαβάστε επίσης